Fristående kurser - Hanyang University, Sydkorea
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

1 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Höst 2019

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

Fristående kurser – Hanyang University Sydkorea

Vill du studera på universitet i Korea 1 – 2 terminer?

Studera fristående kurser på Hanyang University i Seoul – ett av Sydkoreas ledande universitet och rankat som ett av de främsta universiteten i Asien.

Fristående kurser är idealiskt för dig som vill prova på universitetsstudier i Korea 1-2 terminer. Att studera fristående kurser på Hanyang University är även perfekt för dig som studerar på högskola och vill studera i Sydkorea en termin och tillgodoräkna dig kurserna i din pågående högskoleutbildning.

Fristående kurser, eller sk study abroad, innebär att du väljer fritt bland de omkring 500 kurser som ges helt på engelska varje termin. Du sätter samman din egen termin.

Du kan fördjupa dig i ett särskilt ämnesområde eller välja kurser i vitt skilda ämnesområden.

De högskolepoäng du tar under terminen kan tillgodoräknas i en pågående eller framtida universitets- eller högskoleutbildning på ett annat universitet, i Sverige eller världen.

EXAMEN
Fristående kurser, högskolepoäng

Hanyang University
Hanyang University är ett av Sydkoreas ledande universitet och rankas som ett av de främsta universiteten i Asien. Hanyang University rankas även högt i världen och finns med i QS World University Rankings. Universitetet grundades 1939 och samarbetar med bland annat MIT, Massachusetts Institute of Technology, University of Cambridge och Uppsala Universitet i Sverige. På universitet studerar omkring 35 000 studenter, varav cirka 8 000 är internationella.

STARTER
Kurser startar i september och januari varje år

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden.