International Business - Middlesex University Dubai
Utland

Skola Studin

Utbildningsstart

Flexibelt startdatum

Studielängd

3 år

Studieort

Utland

Ansökan öppnar

Vår 2020

Pris

55 555 kr CSN

Kort om utbildningen

International Business – Kandidatexamen, BA Bachelor, 3 år,  Middlesex University Dubai, 

Studera International Business på Middlesex University i Dubai!

Denna utbildning är fokuserad på global strategi, kulturell kommunikation och interkulturell etik. Genom att studera ett brett spektrum av kurser kommer du att lära dig grunderna i marknadsföring, human resource management, ekonomi, operations management och accounting, redovisning. Du kommer också att utveckla de professionella kommunikationsfärdigheterna som krävs för att lyckas i en snabb internationell affärsmiljö.

Här studerar du på en verkligt internationell handelsskola med stöd av experter som delar med sig av omfattande internationell erfarenhet från alla affärsområden.

Utbildningen International Business ger dig en förståelse för komplexiteten och utmaningarna som påverkar alla organisationer på en global marknadsplats.

Utbildningen är upplagd så att du utvecklar en rad teoretiska och praktiska färdigheter inom ett internationellt affärssammanhang bl.a financial and operations management, (international) strategy development, marketing och people management.

I dagens ekonomi är affärsparametrarna globala och inte begränsade till en plats; därför ger denna innovativa utbildning dig möjlighet att utforma dina studier mot dina karriärambitioner.

Du bygger upp den kunskap, de färdigheter och den erfarenhet som krävs för att vara en framgångsrik ledare på en global marknadsplats, i ett brett spektrum av branscher.

Du utvecklar en bredd av färdigheter som är essentiella för arbete på ledningsnivå internationella affärer, bl.a kommunikation, kritiskt tänkande, teamarbete, numeriska och informationstekniska färdigheter.

EXAMEN
Kandidat, Bachelor, BA

Middlesex University Dubai
Upplev ett verkligt globalt universitet! Brittiska Middlesex University öppnade sitt campus i Dubai redan 2005. Idag studerar mer än 3200 studenter från över 100 olika länder på Middlesex University Dubai.

Du studerar i en verkligt multikulturell miljö och du kommer att dra nytta av den mycket internationella atmosfären och alla intryck med studenter och lärare från hela världen.

  • Du får en en internationellt erkänd brittisk kvalitetsexamen
  • Dubai är en fast-track till en internationell karriär
  • Stipendier för svenska studenter 20% i reducerad undervisningsavgift
  • Jobba i Dubai under och efter dina studier

STARTER
Programmen startar i september och januari varje år

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden