Truckkort A och B – Vägen till ett säkrare arbetsliv

MGB Truck
Transport & Logistik
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Jönköping
Löpande starter
Örebro
Löpande starter
Göteborg
Löpande starter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

MGB Truck erbjuder truckutbildning och truckkort för både företag och privatpersoner i hela landet. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Göteborg, Jönköping samt Örebro, där vi erbjuder nya kurstillfällen varje vecka och helg. Vi erbjuder även skräddarsydda truckutbildningar för företag, förlagda till arbetsplatsen, vart ni än befinner er i landet. 

Hos MGB truck ingår körgaranti, vilket innebär att ni alltid är välkomna åter för ytterligare praktisk övning, helt utan extra kostnad. För oss är det viktigt att både instruktören och deltagaren, känner sig trygga i individens hantering av truckarna, innan vi utfärdar ett truckkort.

Truckutbildning A+B (A1-4, B1-4)

Adress:
Förrådsvägen 10 A, 141 46 Huddinge
Tuvullsvägen 2, 555 93 Jönköping
Östergärde industriväg 59, 417 29 Göteborg
Virkesvägen 4, 703 83 Örebro

Pris: 
Jönköping: 2495:- (ord. pris 3000:-)
Örebro: 2495:- (ord. pris 3000:-)
Stockholm: 2495:- (ord. pris 3000:-)
Göteborg: 1995:- (ord. pris 2500:-) 

Dag 1: Praktisk övning
Dag 2: Teori online (hemifrån)

Notera att utbildningstiden kan variera, beroende på din individuella körförmåga, men oroa dig inte. Det är alltid gratis att komma tillbaka för ytterligare träning.

Läs mer och ansök
Om MGB Truck

Instruktörerna, som arbetar för MGB Truck, har lång erfarenhet av arbete inom lager och logistik. 

MGB Truck utbildar truckförare på plats i våra egna lokaler i Stockholm, Göteborg, Örebro & Jönköping. Både företag och privatpersoner är välkomna till våra schemalagda truckutbildningar i nämnda städer. Om så önskas, kan vi även skicka ut en instruktör för en företagsanpassad truckutbildning, förlagd till er arbetsplats, i hela Sverige.

Med stort fokus på kvalité, kan både du och din framtida/nuvarande arbetsgivare känna er trygga med ett truckkort från oss i handen. Vi utfärdar endast ett truckkort, om både instruktören och individen, känner sig 100% trygga i din hantering av truckarna. Det är viktigt för oss att din truckkörning representerar oss på rätt sätt, väl ute på din arbetsplats.

Läs mer om våra truckutbildningar eller boka en tid på hemsidan. Ni kan även kontakta oss på 073-399 44 54, alternativt info@mgbtruck.se för mer information.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Ämnen
Transport & Logistik
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar