Hundfrisörutbildning

Amnis Hundhus
Miljö & Djurvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
6 månader
Pris
45000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Sundsvall
1 oktober 2020
Kort om utbildningen

Bli Hundfrisör!
Anmäl dig nu till vår nästa utbildningsstart, HT 2020!
Detta är en grundläggande yrkesutbildning som är till för dig som vill arbeta professionellt som hundfrisör. 

För att gå denna utbildning behöver du inte ha tidigare kunskap av trimning eller klippning, men det är en stor fördel är att ha god vetskap om yrket t.ex. genom studiebesök eller praktik på hundsalong.  Utbildningen ger en god kännedom och färdighet i att vardagsfrisera de flesta hundar.

Du får en bred pälsvårdskännedom samt en bra grund för fortsatt specialisering, då det krävs många timmars praktisk erfarenhet och stort intresse för den valda rasen för att bli ”rasexpert”.  Vi går igenom grunderna och fördjupar oss inom pälsvård och lär oss klippa och trimma olika raser. Under denna utbildning går vi även igenom nyttig information inför att starta eget.

Varför välja just vår hundfrisörutbildning?
Vi startade upp vår verksamhet 2008 och driver idag Sundsvalls största hunddagis med tillhörande salong och har en massa kunskap och erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

Under denna utbildning kommer vi också bjuda in olika rasspecialister och föreläsare med specialistkompetens inom olika områden, för att vi vill erbjuda en utbildning med bredd och möjlighet till fördjupad kunskap.

Hos oss får du som elev en grundlig utbildning som verkligen ska ge dig kunnighet att starta/arbeta som hundfrisör.

Vi kommer också att finnas med som mentorer efter avslutad utbildning för att hjälpa och stötta i största möjliga mån för att du ska lyckas med din frisörkarriär.

Läs mer och ansök
Om Amnis Hundhus
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Ämnen
Miljö & Djurvård
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar