Diplomerad Personalvetare - HR-chefsutbildningen

FEI - Företagsekonomiska Institutet
HR & Personal
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
198750 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
2 mars 2020
Kort om utbildningen

En klassiker som sedan starten på 1960-talet varit en språngbräda för över 1 000 karriärer inom HR/personalområdet! Utbildningen uppdateras löpande, både när det gäller kursinnehåll och leveransform. Målet är att vara Sveriges bästa program för nyckelpersoner inom HR. Innehållet täcker alla de viktigaste områdena för chefer, konsulter och specialister inom HR. Välj att gå utbildningen i Stockholm, Göteborg eller Malmö eller delta aktivt på distans via FEIFLEX – en möjlighet att gå en högkvalitativ HR-utbildning i realtid var du än befinner dig.

Den vänder sig till dig som har en ansvarsbefattning inom personal/HR. Tillägget HR-chefsutbildningen markerar att det handlar om att ge kvalificerad kompetens för dig som är, eller siktar på att bli, HR-chef, HR-partner eller HR-konsult. Du har ett gediget intresse för människor, en egen drivkraft och ett stort engagemang.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Omfattning
1 dag/vecka - 13 månader.

Avgift
159 000 kr exkl. moms (198 750 kr inkl. moms) som delfaktureras per kvartal. I avgiften ingår de tio delkurserna samt projektarbetet, kurslitteratur och annat kursmaterial, kaffe och lunch i samband med undervisning.
Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 2 822 kr/mån.

Läs mer och ansök
Om FEI - Företagsekonomiska Institutet
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök