Det agila företaget

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Organisation & ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
21125 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
6 maj 2020
Kort om utbildningen

I allt fler företag och organisationer upplever man att omvärlden blir mer dynamisk och osäker. Många upplever också att våra traditionella management- och styrmetoder är dåligt anpassade till detta, då de ofta leder till byråkrati och stelbenthet snarare än anpassningsförmåga. Faktum är att en traditionell, hierarkisk och byråkratisk styrning ofta passar lika illa i en dynamisk värld som hård fjädring på en gropig väg.

Ett växande antal organisationer söker agila sätt att leda och styra verksamheten, sätt som stödjer kundorientering, flexibilitet och anpassningsförmåga. En viktig del i denna styrning är att våga släppa på detaljplanering, kontroll och finansiella belöningar för att istället förlita sig på medarbetarnas inre motivation och förmåga.

Kursen genomförs med FEIFLEX.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Omfattning
Intensivkurs 2 dagar kl. 09.00-16.00.

Avgift
16 900 kr exkl. moms (21 125 kr inkl. moms). I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt lunch och/eller kaffe.
Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 300 kr/mån.

Läs mer och ansök
Om FEI - Företagsekonomiska Institutet
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök