Affärsjuridik för ekonomer

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Juridik
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
37000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
11 maj 2020
Kort om utbildningen

Juridiska kunskaper är en hörnpelare i både praktiskt och strategiskt ekonomiarbete. Ekonomer som behärskar relevanta lagregler känner ofta att de har en tryggare grund att stå på och ett bättre beslutsunderlag. Kursen omfattar sju heldagar uppdelade på tre block.

Affärsjuridik – eller handelsrätt som ämnet ibland kallas – reglerar ett företags verksamhet och är den samlande beteckningen på de olika delar av juridiken som är speciellt viktiga för företaget. I kursen får du praktiska kunskaper för att kunna fatta korrekta juridiska beslut. Kursen syftar till att ge goda kunskaper om de juridiska regler som styr företagens verksamhet, och som är centrala för dem som arbetar med ekonomifrågor i ledande befattningar.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Omfattning
3+2+2 dagar - 5 veckor

Avgift
29 600 kr exkl. moms (37000 kr inkl. moms). I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt lunch och/eller kaffe. Avgiften faktureras före kursstart.
Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 526 kr/mån.

Läs mer och ansök
Om FEI - Företagsekonomiska Institutet
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök