Certifikat Ledarskap

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Organisation & ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Deltid
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
56125 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
27 november 2019
Kort om utbildningen

Bli en riktigt bra chef som inspirerar och skapar teamkänsla! Denna genomtänkta och mycket effektiva kurs stärker dig i din roll. Du lär dig att leda, utveckla och stödja andra i arbetet mot gemensamma mål. Kursen vänder sig till dig som redan är chef eller är på väg in i en chefs- eller projektledarroll. Certifikat Ledarskap har valts av hundratals företag och organisationer och är mycket efterfrågad. Från och med 2019 ges den på tre FEI-orter: Stockholm, Göteborg och i våra nya lokaler i centrala Malmö.

Kursen sker till stor del genom en upplevelsebaserad pedagogik där vi blandar teori med övningar, erfarenhetsutbyte och reflektion. Du kommer att få träna på olika ledarskapssituationer, som till exempel leda ett möte, coacha medarbetare, hantera en konfliktsituation och ge och ta emot återkoppling.

Omfattning
Kursen omfattar 9 dagar (3+3+3 dagar) med undervisning i modulform under ca 5 veckor.

Avgift
44 900 kr exkl. moms (56 125 kr inkl. moms). I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt lunch och kaffe. Avgiften faktureras före kursstart.
Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 797 kr/mån.
Arbetsgivare som avser att kompetensutveckla flera medarbetare genom denna kurs erhåller avtalsrabatt. Kontakta FEI för att få en rabattkod.

Läs mer och ansök
Om FEI - Företagsekonomiska Institutet
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök