Fallskydd

Företagsanpassade kurser i Sverige AB
Bygg & Anläggning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Deltid
Ansökan öppnar
Höst 2019
Pris
19000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

1 dag (8 timmar) lärarledd utbildning

Fallskador innebär stor risk och är en av de vanligaste orsakerna till arbetsrelaterade dödsfall. För bygg- och anläggningsarbete är det därför krav från Arbetsmiljöverket att arbete på 2 meter eller högre har fallskydd. Om detta ej följs riskeras sanktionsavgifter .

Med vår fallskyddsutbildning får ni kunskaper att minimera riskerna på arbetsplatsen och genomföra arbete på höjd korrekt.

Vid önskemål så registrerar vi ditt utbildningsbevis i ID06 kompetensdatabas kostnadsfritt.

Observera att detta är en företagsanpassad kurs. Priset är en uppskattning och kan bli högre eller lägre beroende på var i landet ni befinner er och antalet deltagare. Efter kort avstämning så ges ni ett fast pris som inkluderar samtliga kostnader.

En Företagsanpassad kurs innebär att vi kommer ut till Er arbetsplats och håller utbildningen på plats hos er. Detta gör att vi kan anpassa kursen efter era särskilda önskemål och behov och ni slipper rese- samt logikostnader för er personal för att delta i kurs. I en företagsanpassad kurs får ni även ökat utrymme att ställa frågor till föreläsaren som är ämnesexpert, något som annars kan vara en utmaning vid större grupper med deltagare från konkurrerande verksamheter. Ni kan också öva på den utrustning och i den miljö ni befinner er i dagligen. Vi är enID06-ackrediterad kompetensregistrator och registrerar vid önskemål era utbildningar på era respektive ID06-kort. Detta gör vi helt kostnadsfritt!

Läs mer och ansök
Om Företagsanpassade kurser i Sverige AB

Vi kan kompetensutveckling! Med över 1000 nöjda och återkommande kunder moderniserar vi branschen - alltid på kundens villkor med branschens lägsta priser, snabb service och vassa föreläsare. Vi erbjuder över 150 kompetensutbildningar inom 12 branschindelningar och har en utbildningslösning för de flesta sektorer - hör av dig idag så pratar vi kompetensutveckling!

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Ämnen
Administration, Beteende- & Socialvetenskap, Bygg & Anläggning, Ekonomi, Fastighet, Industri, Juridik, Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Transport & Logistik
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar