Business Management & Marketing - University of Portsmouth

Studin
Organisation & ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
55555 kr
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
1 september 2020
Kort om utbildningen

Business Management & Marketing – kandidatexamen, bachelor, University of Portsmouth, 3 år

Vill du ha en yrkeskarriär inom företagande, management eller marknadsföring? 

Programmen i utbildningen ger dig mycket eftertraktade färdigheter som öppnar dörrar för en yrkeskarriär i nästan alla branscher och sektorer i hela världen.

Med en examen inom ett businessrelaterat område är du redo för att klättra på karriärsstegen i ett företag eller organisation, att starta ett eget företag eller lansera nya produkter och tjänster på marknaden.

Utbildningen hjälper dig att utveckla din entreprenörsanda, ger dig förmåga att hantera och leda personal och ovärderlig förmåga till problemlösning. Och genom praktiskt inriktad undervisning lär du dig använda alla dessa färdigheter i näringslivet.

Du kan studera inom områden som marknadsföring, projektledning eller internationell business och du kommer att förvärva kunskaper och färdigheter som gör dig ovärderlig för organisationer världen över.

Utbildningarna på University of Portsmouth följer principerna för ansvarsfull ledningsutbildning och täcker socialt ansvar, etik och hållbarhet.

Skolans nära samarbete med arbetsgivare och organisationer gör att du kan välja att göra en betald praktik på välkända företag som t.ex Rolls Royce och Fujitsu.

Om du inte kvalificerar för direkt antagning har du möjlighet att läsa ett basår, foundation year, som ger dig tillträde till utbildningen. Efter avslutad utbildning finns möjlighet att specialisera sig med en master.

EXAMEN
Kandidat, Bachelor och Master

University of Portsmouth
University of Portsmouth är välkänt för hög undervisningskvalitet och studentnöjdhet. Här får du en modern utbildning som förbereder dig för din framtida yrkeskarriär genom en kombination av akademisk excellens och praktiskt fokus. Alla utbildningar ger möjlighet till arbetslivserfarenhet genom praktik/internship för en snabb övergång till arbetslivet efter examen.

Det stora campusområdet ligger mitt i den populära kuststaden Portsmouth och är ett av Englands mest välutrustade och moderna campus.

STARTER
Programmen startar i september varje år.

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden.