Datateknik, Computing - University of Portsmouth

Studin
Data & IT
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Ansökan öppnar
Höst 2019
Pris
55555 kr
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
1 september 2020
Kort om utbildningen

Studera computer engineering, datateknik på University of Portsmouth i England.

Från bank och finans till kommunikation förlitar sig den smidiga utvecklingen av den moderna världen helt på datorernas kraft. Datorns betydelse för rutinerna i våra dagliga liv växer hela tiden. Datateknik hjälper oss också att hitta lösningar på några av de största utmaningarna för vår planet.

En examen i datateknik förbereder dig verkligen för framtidens arbetsmarknad, efterfrågan på kompetens är stor. Under en utbildning i datateknik förvärvar du dessutom färdigheter i analys och problemlösning samt kritiskt tänkande. Egenskaper som är efterfrågade i en mängd olika branscher.

Om du älskar att arbeta med datorer, tycker om att lära dig nya saker snabbt och vill utforska hur saker fungerar, är en utbildning i datateknik, computing någonting för dig!

Med en utbildning i datateknik och computing är du redo för att arbeta inom en bredd av områden som t.ex nätverksdesign, cybersäkerhet, webbutveckling, datorprogrammering och digital analys.

University of Portsmouth har några av de bästa faciliteterna i England med toppmoderna datalabb. Skolan har nära kontakter med branschen och din utbildning är en välbalanserad kombination av praktik och teori. Du har dessutom möjlighet att göra ett års praktik under utbildningen som gör att du tar examen med värdefull arbetslivserfarenhet i ditt CV. 

Om du inte kvalificerar för antagning till en ingenjörs- eller teknikutbildning finns möjlighet att göra ett förberedande tekniskt basår.

Utbildningarna i Computing är ackrediterade av British Computer Society (BCS) och Chartered Institute for IT

EXAMEN
Kandidat, Bachelor och Master

University of Portsmouth
University of Portsmouth är välkänt för hög undervisningskvalitet och studentnöjdhet. Här får du en modern utbildning som förbereder dig för din framtida yrkeskarriär genom en kombination av akademisk excellens och praktiskt fokus.

Det stora campusområdet ligger mitt i den populära kuststaden Portsmouth och är ett av Englands mest välutrustade och moderna campus. Här studerar cirka 22 000 studenter, varav 4000 är internationella. Centrala London når du på bara 90 minuter med snabbtåget!

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden.