Företagsekonomi & Business - University of California Los Angeles

Studin
Organisation & ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Ansökan öppnar
Höst 2019
Pris
55555 kr
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Löpande starter
Kort om utbildningen

Certificate in Business – UCLA University of  California Los Angeles , 9 mån

Studera Företagsekonomi & Business på UCLA University of California Los Angeles!

Förvärva de affärskunskaper och färdigheter som krävs för att lyckas i dagens globala näringsliv. Spetsa dina meriter med ett Certificate in Business från topprankade UCLA i Los Angeles!

De mycket flexibla programmen inom Business Management & företagsekonomi vid UCLA ger dig en professionell grund och alla nödvändiga kunskaper och färdigheter för en yrkeskarriär inom business, näringsliv och affärer.

Program finns både för dig som vill påbörja en yrkeskarriär genom att skaffa dig en gedigen och professionell bas av kunskaper och färdigheter, samt för dig som redan har studerat eller är yrkesverksam och vill specialisera dig med fördjupade kompetenser inom t.ex management, ledarskap, marknadsföring, finans eller HR (human resource management).

Programmen är på 9 månader och har en mycket praktisk yrkesrelaterad fokus och är kostnadseffektiva alternativ till en master i USA.

EXAMEN
Certificate

UCLA – University Of California Los Angeles
University of  California Los Angeles är ett av världens mest välkända universitet och rankas som det främsta av USA:s publika, statliga universitet. UCLA stora berömda campus i stadsdelen Westwood nära havet är välkänt från filmer och TV serier.

UCLA certifikatutbildningar har en praktisk yrkesrelaterad fokus och är kostnadseffektiva alternativ till en master i USA.

Spetsa ditt CV med meriter från prestigefyllda UCLA.

STARTER
Programmen startar 4 gånger om året: sept, jan, april, juni

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden