International Business Management - Richmond University London

Studin
Organisation & ledning
Samhällsvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
55555 kr
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Löpande starter
Kort om utbildningen

International Business Management – kandidatprogram Bachelor

Förvärva den kunskap och de färdigheter du behöver för att lyckas inom Business Management i en alltmer global affärsmiljö. Detta  program tar dig från ny student till framtida företagsledare i en internationell miljö.

Finans, socioekonomiska faktorer, politik, geografi, språk och kultur påverkar alla företag och du börjar programmet genom att utforska hur dessa kan användas för att forma en affärsstrategi på en internationell marknadsplats.

Precis som alla grundutbildningar på Richmond University är BA i International Business Management baserad på den amerikanska liberal arts traditionen vilket hjälper till att bredda perspektivet. Du utvecklar praktiska färdigheter som är mycket tilltalande för framtida arbetsgivare i en global ekonomi.

Du får en bred förståelse för alla aspekter av företagsledning, från start-up fasen till att driva och utvidga ett företag.

Dra nytta av praktisk arbetslivserfarenhet genom en ackrediterad praktikplats i en ledande affärsorganisation i London.

Du har även fördelen av att få två examen, en amerikansk och en brittisk.

Möjlighet finns att studera en del av utbildningen vid något av Richmonds partneruniversitet i USA, Europa eller Asien.

Studera en termin eller läs en hel utbildning till examen!

EXAMEN
Kandidat, BA Bachelor

Richmond University London
Richmond The American International University London är ett amerikanskt universitet i London. Som student på Richmond University får du en klassisk amerikansk Liberal Arts utbildning. Du studerar i små klasser med mycket nära handledning av dina lärare. Den breda och flexibla utbildningen ger dig en unik mångsidighet och kompetenser utöver din specialisering, något som passar dig som planerar för en internationell karriär i t.ex multinationella företag eller internationella organisationer som FN och EU.

Richmond University är utpräglat internationellt universitet med stor andel internationella studenter från mer än 100 länder. Campus ligger i Richmond samt i Kensington. I Richmond finns möjlighet till studentboende på campus.

STARTER
Startar i september och januari varje år

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden