IT & Computer Engineering - Middlesex University Dubai

Studin
Data & IT
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Ansökan öppnar
Höst 2019
Pris
55555 kr
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Löpande starter
Kort om utbildningen

Information Technology – Kandidatexamen, BSc Bachelor, 3 år,  Middlesex University Dubai, 

Studera till en internationellt erkänd brittisk examen i informationsteknik, IT, computer engineering och informatik på Middlesex University Dubai!

Här får en kvalitetsutbildning som samtidigt är både akademisk och praktiskt inriktad på din anställningsbarhet och framtida karriär.

Utbildningen förbereder dig för en stor bredd av yrkeskarriärer inom data, systemutveckling, business och IT bl.a systems design engineering, software development, web-application development, network management, systems architects, chief information officer, enterprise architects etc.

Du får hands-on praktisk träning i labb som är utrustade med det senaste inom teknik och programvara. Utbildningen är up-to-date med den senaste utvecklingen och du är helt redo för yrkeslivet efter examen.

Utbildning är strukturerat så att den kartlägger bredden av modern it teknik bl.a systemdesign, applikationsutveckling, nätverksdesign och nätverkshantering och utveckling av webbapplikationer.

Utbildningen är en grund för en rad av spännande yrkeskarriärer inom IT nätverkshantering och systemdesign, bl.a network management, systems design engineering, software development och web application development.

Du lär dig av experter på området och arbetare i skolans high-tech lab med tillgång till den senaste tekniken.

Du utvecklar en bas av tekniska färdigheter och arbetar i moderna labb där du tillämpar den teoretiska kunskapen praktiskt arbete.
Du utvecklar färdigheter i projektledning inom informationssystem och teknikprojekt och har möjlighet att implementera dina färdigheter i ett verkligt projekt under ditt sista år.

Middlesex University Dubai samarbetar med företag som Microsoft, Dell EMC, IBM, Oracle och SAP samt är del av Cisco Net Academy – vilket innebär att du kommer att ha tillgång till den senaste utrustningen och kan använda dig av specialmaterial och delta i professionella workshops.

EXAMEN
Kandidat, Bachelor, BA

Middlesex University Dubai
Upplev ett verkligt globalt universitet! Brittiska Middlesex University öppnade sitt campus i Dubai redan 2005. Idag studerar mer än 3200 studenter från över 100 olika länder på Middlesex University Dubai.

Du studerar i en verkligt multikulturell miljö och du kommer att dra nytta av den mycket internationella atmosfären och alla intryck med studenter och lärare från hela världen.

  • Du får en en internationellt erkänd brittisk kvalitetsexamen
  • Dubai är en fast-track till en internationell karriär
  • Stipendier för svenska studenter 20% i reducerad undervisningsavgift
  • Jobba i Dubai under och efter dina studier

STARTER
Programmen startar i september och januari varje år

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN. Undervisningsavgiften varierar beroende på studiernas omfattning och längd. Du kan låna från CSN både för undervisningsavgift och uppehälle/levnadskostnader under utbildningstiden