Drönarjuridik - mäklare

STI - Stockholms Tekniska Institut
Övrigt
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 månader
Pris
7487 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Genom säker flygning och seriös drönaranvändning stärker du ditt varumärke!

Dagskurs i säker drönaranvändning

Vill ni förmedla den där perfekta vyn av en fastighet med hjälp av drönare? Då är detta kursen för er!

Drönare får användningsområden i allt fler branscher och i denna kursen ska vi gå igenom hur ni kan använda dem utan att hamna i trubbel. Det finns idag drönare av hög kvalitet till låg kostnad och som är väldigt enkla att använda. Eftersom det är så enkelt finns det även en hel del risker och ingen vill vara den som stänger en flygplats av misstag eller orsakar en olycka. Därför är det viktigt att känna till och följa flygsäkerhetsreglerna. Dessutom finns det en del andra regler att ha koll på.

Du kommer bland annat att lära dig om var du får flyga och vilken information du måste ha inför varje flygning. Reglerna för var du får flyga får en stark koppling till flygsäkerhet och hur drönaren är en del av ett större luftfartssystem. Du får då en större förståelse för varför reglerna finns och hur du kan göra bra säkerhetsbedömningar.

Kursen lämpar sig för dig som i sin yrkesroll använder eller kommer att använda drönare. Du får en grundkunskap om vilka regler som finns att förhålla sig till. Den passar även dig som ansvarar för drönarverksamhet eller av andra orsaker har behov av att känna till grunderna i regelverket kring drönare, exempelvis i roller som mäklare eller andra som jobbar med bild, foto och medieproduktion.

Priset är 7487 kr inkl moms. 5990 kr exkl moms.
Läs mer och ansök
Om STI - Stockholms Tekniska Institut
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök