MAKEUPSTYLISTUTBILDNING 1.0

Makeupstudion Education Sweden AB
Service & Kundtjänst
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Pris
49995 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Makeupstylist är en grundkurs för dig som vill kunna arbeta med beautymakeup. Den fungerar samtidigt som del 1 av vår stora makeupartistutbildning. Om du går igenom den här kursen med godkänt resultat och tillräckligt hög närvaro så får du diplom som Makeupstylist och du har också, om du vill, möjlighet att gå vidare på del 2 – vår fördjupningsutbildning som leder till makeupartistdiplomet.

Men vad är skillnaden mellan en makeupstylist och en makeupartist?
En makeupstylist är inriktad på att kunna sminka människor av olika åldrar och etnicitet vackrare för verkliga livet. Tänk dig allt ifrån att lägga vardagsmakeuper i neutrala färger, sotiga festmakeuper med lösfransar till bröllopsmakeup för någons stora dag. Makeupstylisten ska också kunna jobba med försäljning i en makeupbutik och ge snabb rådgivning till kunder eller hålla kortare sminkkurser om så önskas.

En makeupartist däremot är tränad för att kunna jobba professionellt med makeup, både för alla typer av beautyuppdrag för verkliga livet som nämndes ovan, men också för alla typer av sminkningar för foto, tidningar och tv. Att få lägga makeup för reklam, mode, musikvideos och catwalkuppdrag ligger också inom ramen för vad en makeupartist jobbar med. Det är ett spännande yrke som både är flexibelt och kreativt. Men på denna sida pratar vi alltså om utbildning till Makeupstylist – del 1 av makeupartist.

Utbildningen finns i:
Stockholm JA
Göteborg JA
Malmö JA

Dagtid, 5 veckor. 4 dagar/vecka. Måndag-torsdag 09.00-13.00
Egen studietid förväntas vara 14h/vecka.
Välj mellan följande startdatum: 4e november 2019 samt 3e februari och 20e april 2020

Kvällstid, 10 veckor, 2 kvällar/vecka. Måndag-tisdag 18.00-22.00
Egen studietid förväntas vara 7h/vecka.
Startdatum: 3e februari 2020
Läs mer och ansök
Om Makeupstudion Education Sweden AB
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök