Chefsassistent 2020

Kunskapsgruppen
Administration
Organisation & Ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris
12488 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
1 juni 2020
Kort om utbildningen

Två dagar fulla av kunskap, verktyg och inspiration för dig som är chefsassistent.

DAGARNA FÖR DIG SOM HJÄLPER ANDRA ATT LYCKAS!
Här kommer du som arbetar som chefsassistent under två dagar få möta talare som kommer att bjuda på ett smörgåsbord av relevanta, inspirerande och utvecklande föreläsningar som är utvalda för att passa precis dig och din yrkesroll.

Du kommer att få:

  • Lära dig mer om hur du strukturerar och planerar arbetstiden så att du kan få ut mer av varje arbetsdag. Både när det gäller smarta sätt att arbeta digitalt och analogt.
  • Inblick i hur Amanda Svensson, VD-assistent på Företagarna arbetar. Se hur hennes roll liknar eller skiljer sig från din och om du kan få några smarta ”work-hacks” av henne.
  • En intensivkurs i projektledningens dos and dont´s.
  • Andra inspirerande och roliga föreläsningar om bland annat: framtidens arbetsplats, hur du vässar din skriftliga kommunikation och hur du skapar glädje både i ditt privat och arbetsliv.

 

Kort sagt: Detta blir två fantastiskt roliga och utvecklande dagar tillsammans med toppföreläsare och kollegor.

Pris: 9 990 kr (+ moms)

Läs mer och ansök
Om Kunskapsgruppen

KORTA OCH EFFEKTIVA UTBILDNINGAR – FÖR DIG SOM VILL UTVECKLAS SNABBT

Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att på kort tid ta stora steg i sin utveckling. Och det verkar som vi har träffat rätt.

Under de här åren har vi fått en fantastisk respons av våra deltagare. 98 % har gett oss 4 eller 5 i betyg i helhetsintryck, och vårt snittbetyg är 4,64.

Till oss kommer personer som tar sitt jobb på allvar och vill investera i sig själva genom ökad kunskap inom sina respektive behovsområden – varmt välkommen du också!
 

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler