Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Hållbar Effektivitet & Outlook

TimeFinder
Administration
Beteende- & Socialvetenskap
Data & IT
Hållbar Effektivitet & Outlook beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris (exkl. moms)
4 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Jobba smartare, stressa mindre och få mer tid över med Hållbar Effektivitet!

Den här utbildningen ger dig verktyg för att få koll på läget, förbättra din förmåga att fokusera på rätt saker men också öka ditt välmående.

Om du börjar tillämpa de konkreta metoder och arbetssätt som du får tillgång till under utbildningen kommer du att kunna frigöra minst en timme om dagen samtidigt som du ökar känslan av kontroll över din arbetssituation och minskar eventuell känsla av stress.

Utbildningen innehåller bl. a följande:

  • Hållbar Effektivitet - Det handlar inte om att springa fortare!
  • Hjärnkoll på vår förmåga att fokusera och hur man undviker onödiga ställtider och distraktioner både för sig själv och sina kollegor
  • Effektivare mailhantering för att kunna frigöra upp till en timme om dagen
  • Återhämtning i (arbets-)vardagen
  • Att jobba proaktivt, göra ”rätt saker” och få bättre kontroll på arbetsdagen, veckan och månaden genom planering och prioritering
  • Att tömma huvudet för att vara mer här och nu och fokusera på rätt saker
  • Att förändra arbetssätt och skapa nya vanor och beteenden för mer energigivande arbetsdagar


Kommentar från tidigare kursdeltagare:
Jag är effektivare och ”sparar” uppskattningsvis en timme per dag genom att  inte hoppa fram och tillbaka samtidigt som jag känner att jag har mer kontroll. Känns bra att  gå hem när jag har bockat av alla uppgifter under dagen, kollat igenom morgondagen och veta att jag inte glömt något eftersom det finns i Uppgifter.”

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-03-12

Distans

Utbildningsstart
2021-05-17

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för TimeFinder

Om TimeFinder

På TimeFinder jobbar vi med Hållbar Effektivitet och att hitta tid till det som är viktigt. För oss står Hållbar Effektivitet för den där effektiviteten som gör att vi känner att vi fokuserar på rätt saker, får det gjort och samtidigt mår bra och kan njuta i vardagen.

TimeFinders mål är att göra skillnad genom att skapa en hållbar effektivitet, både hos organisationen och den enskilda ledaren,  medarbetaren eller egenföretagaren. Detta genom att tillhandahålla konkreta redskap i form av metoder, verktyg och förhållningssätt för att frigöra tid, förbättra känslan av fokus och kontroll, öka vardagsglädje och välmående för att skapa en hälsosam  prestation och produktivitet. 

Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade utbildningar och de flesta av våra utbildningar är tillgängliga både fysiskt och digitalt.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök