Hitta en utbildning som passar just dig!
Här på Blocket Utbildning har vi massvis av utbildningar, kurser och program.
Utbildningstyp
Studieform
Studietakt
Studielängd
Utbildningsstart
Plats

3 utbildningar hittades

Receptionist

Löpande starter
Yrkesutbildning
Yrkesutbildningen Receptionist passar bra för dig som är serviceinriktad, tycker om att träffa människor och gillar ett varierande arbete. Som receptionist tar du hand om allt från att hjälpa och ta hand om besökare, sköta växeln, hantera post och postsortering, samt boka konferenser. En receptionist är både den första och sista personen kunden ser och kommer i kontakt med vid en hotellvistelse. Som receptionist är du din organisations ansikte utåt och behöver agera med ett professionellt uppförande i alla situationer.
Hermods

Certifierad Receptionist

Löpande starter
Yrkesutbildning
Vill du bli den bästa receptionisten på marknaden? Eller är du redan en men vill finjustera dina kunskaper? I utbildningen till Certifierad Receptionist kommer vi att ge dig rätt verktyg för att stå ut bland andra på marknaden. I dagens företagsvärld så behöver bemötandet och omhändertagandet av kunder vara snabbt och effektivt och framför allt ärligt. Det kallas kundmedvetenhet. Denna utbildning kommer lära dig att vara just alla dessa saker som krävs av dagens receptionister. Att jobba som receptionist är ett varierande yrke. Vissa företag har mängder med samtal och besökare varje dag medan andra har ett lugnare tempo. Företagen har ibland en renodlad receptionisttjänst men ganska ofta ingår fler arbetsuppgifter. Så som att ha ordning på konferensbokningar och beställa varor. Se till att hålla ordning på gemensamma utrymmen. Ibland ingår även enklare administrationsarbete. Så vill man ha ett omväxlande arbete och träffa många olika människor under sin arbetsdag så är detta rätt yrke. Är följande punkter du? Serviceminded Kundmedveten Beredd att göra det lilla ”extra.” Alert Professionell? Glad och därmed glädjespridare? Hantera lite omständliga situationer som ibland kan uppstå Problemlösare Då ska du söka denna utbildning som kommer ge dig rätt verktyg för att bli den bästa receptionisten på marknaden. ATT STUDERA TILL RECEPTIONIST INNEBÄR ATT: Du startar din utbildning när du vill Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon Du avgör själv studietakten Du studerar var du vill
Academy Online

Ge bästa bemötandet

Start 2020-05-18
Företagsutbildning
GE BESÖKARNA DET BÄSTA BEMÖTANDET Utbildning för receptionister, medicinska sekreterare och andra som är organisationens ansikte utåt. Här får du kunskap, verktyg och inspiration! DINA BESÖKARE FÖRTJÄNAR ETT BEMÖTANDE I VÄRLDSKLASS Att arbeta öga mot öga med kunder och besökare är roligt, men också krävande. I många andra funktioner kan man smyga undan och inte alltid behöva vara 100% på topp. Men det måste du. Varje kundmöte är viktigt, och det spelar nästan ingen roll hur bra produkter, eller tjänster din arbetsgivare erbjuder. Om det personliga bemötandet av kunden är dåligt så spiller det över på organisationen i stort. Och på samma sätt kan ett bra bemötande rätta till, och till och med stärka, en relation till kunden den gången det råkar bli så att allt går åt fanders. Pris: 8990 kr (+moms)
Kunskapsgruppen