Ge bästa bemötandet

Kunskapsgruppen
Administration
Media & Kommunikation
Service & Kundtjänst
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris
11237 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
18 maj 2020
Kort om utbildningen

GE BESÖKARNA DET BÄSTA BEMÖTANDET
Utbildning för receptionister, medicinska sekreterare och andra som är organisationens ansikte utåt. Här får du kunskap, verktyg och inspiration!

DINA BESÖKARE FÖRTJÄNAR ETT BEMÖTANDE I VÄRLDSKLASS
Att arbeta öga mot öga med kunder och besökare är roligt, men också krävande. I många andra funktioner kan man smyga undan och inte alltid behöva vara 100% på topp. Men det måste du.

Varje kundmöte är viktigt, och det spelar nästan ingen roll hur bra produkter, eller tjänster din arbetsgivare erbjuder. Om det personliga bemötandet av kunden är dåligt så spiller det över på organisationen i stort. Och på samma sätt kan ett bra bemötande rätta till, och till och med stärka, en relation till kunden den gången det råkar bli så att allt går åt fanders.

Pris: 8990 kr (+moms) 

Läs mer och ansök
Om Kunskapsgruppen

KORTA OCH EFFEKTIVA UTBILDNINGAR – FÖR DIG SOM VILL UTVECKLAS SNABBT

Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att på kort tid ta stora steg i sin utveckling. Och det verkar som vi har träffat rätt.

Under de här åren har vi fått en fantastisk respons av våra deltagare. 98 % har gett oss 4 eller 5 i betyg i helhetsintryck, och vårt snittbetyg är 4,64.

Till oss kommer personer som tar sitt jobb på allvar och vill investera i sig själva genom ökad kunskap inom sina respektive behovsområden – varmt välkommen du också!
 

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler