Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Arbete på väg, samtliga steg

Herok Akademin
Bygg & Anläggning
Transport & Logistik
Arbete på väg, samtliga steg beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1-2 dagar
Pris
På förfrågan
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Jönköping
Löpande starter
Örebro
Löpande starter
Karlskoga
Löpande starter
Västerås
Löpande starter
Eskilstuna
Löpande starter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Kursen vänder sig till dig som arbetar vid, på eller för vägen och kan behöva fylla på med ny kunskap och hitta nya finesser och funktioner. Utbildningen passar även dig som är helt ny och skall ha vägen som din arbetsplats. 

Innehåll
Arbete på väg Steg 1

Alla som utför arbeten på vägen som är upphandlat av Trafikverket ska ha en allmän grundkompetens som består av 1.1, 1.2, 1.3

Arbete på väg Steg 2
Förare av väghållningsfordon som utför följande arbeten ska genomföra Trafikverkets certifieringsprov med godkänt resultat. (Trafikverkets vägar)

Arbete på väg Steg 3
Kompetenskravet är riktad till både projekterings- och entreprenaduppdrag. Personal som entreprenör eller konsult har utsett ska genomföra certifieringsprov.
 

Logga för Herok Akademin
Om Herok Akademin

Herok Akademin AB där Trafikutveckling AB numera ingår, är ett dotterbolag till TB Group AB och är en del av Herok koncernen.

Vi har utbildningar för YKB lastbil och buss, Lift, Fallskydd, APV, Heta arbeten®, Ställningsbyggnad, HLR, Första hjälpen, Truck, Maskin mm.

Utbilda dig hos oss i våra egna lokaler i Örebro, Jönköping, Karlskoga, Västerås, Eskilstuna, Stockholm eller förlägg utbildningen hos Er.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök