Blocket Utbildning är en del av

Diplomerad Energi- och hypnosterapeut

Lifecap
Beteende- & Socialvetenskap
Diplomerad Energi- och hypnosterapeut beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
2 år
Pris
57 600 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans (delvis)
Löpande starter
Kort om utbildningen

Utbildningen till Energi- och Hypnosterapeut består av Coach-året (läs mer om första året av utbildningen under presentationen av Lifecaps utbildning till Diplomerad Kognitiv Coach) samt ett påbyggnadsår som innehåller tre processblock som genomförs dagtid onsdag-söndag samt ett examinationsblock om tre dagar (fredag - söndag).

Vad innehåller utbildningen till Energi- och hypnosterapeut?
Vi arbetar med vägledda meditationer och terapeutisk hypnos för att lindra stress, finna underliggande strategier och beslut som ligger till grund för övertygelser som påverkar klientens dagliga liv. Den terapeutiska hypnosen kan också användas för smärtlindring, för att bygga känslomässiga resurser och för att finna händelser som kan vara avgörande för hur klienten mår, men som förträngts för att de uppfattades som alltför smärtsamma när de inträffade. Den terapeutska hypnosen har även visat sig framgångsrik för att läka eller skapa förståelse för en rad olika problem, behov och känslor som besvärar många människor idag, som exempelvis tillitsproblem, problem med närhet och intimitet samt högkänslig personlighet mm.

Andra året - Fördjupning
Under fördjupningsåret ingår 20 obligatoriska elevbehandlingar under handledning. Teoristudierna genomförs i huvudsak på distans på hemmaplan. De tre första träffarna är processorienterade medan den fjärde utgörs av en examinationsträff.

Om du kan påvisa att du gått en coachutbildning eller motsvarande som ger liknande kunskaper som en utbildning till Diplomerad Kognitiv Coach hos Lifecap ger så är du välkommen att ansöka direkt till fördjupningsåret.

Pris
57 600 kr inklusive moms för fördjupningsåret.

Logga för Lifecap
Om Lifecap
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök