Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplomerad Hälsocoach

CoachCompanion
Beteende- & Socialvetenskap
Diplomerad Hälsocoach beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 vecka
Pris (exkl. moms)
35 000 kr
CSN
Nej

Kort om utbildningen

Hälsocoachutbildning - Arbetet som hälsocoach innebär att stötta och motivera till hälso- och livsstilsförändringar. Efter vår utbildning till hälsocoach kommer du direkt kunna coacha individer, grupper och organisationer i hälso- och livsstilsförändringar.

Om utbildningen
Utbildningen är 10 dagar och en separat dag för diplomering. Det åtta första dagarna är gemensamma med deltagare som utbildar sig till diplomerade coacher. Under utbildningen får du en egen mentorcoach där fem samtal ingår. Du genomför fem samtal med tre övningsklienter (15 övningsklienttimmar totalt). Därefter tillkommer två dagar som specifikt ägnas åt hälso- och livsstilsförändringar.

Du får övning och konkreta verktyg för att arbeta med klienter med hälsomål. Motion, sömn och kostens påverkan på hälsan, stresshantering, mental träning och välmående på arbetsplatsen är några områden utbildningen berör. Du får även möjlighet att identifiera ditt områden inom hälsa och din nisch i branschen. Du får också förslag på paketering, prissättning och upplägg mot företag.

Mål
Diplom och intyg för genomförd utbildning och godkänd examination. Diplomnivån möjliggör senare internationell certifiering hos ICF (International Coach Federation).

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs

Investering
35 000 kr exkl moms 
Delbetalning är möjlig. Kontakta CoachCompanion för mer information.

Innehåll i utbildningspaket

Tio utbildningsdagar

Tid 09:00 -17:00 varje dag i Stockholm och Malmö. 10:00-18:00 i Göteborg. Max 4 timmars frånvaro godkänns för diplomering, längre frånvaro tas igen i annan grupp

Diplomeringsdag
En separat diplomeringsdag för att få godkänt och få sitt diplom

Fem individuella mentorcoachtimmar
För att vara så väl förberedd som möjligt inför diplomeringen ingår fem timmar med en av våra erfarna och kvalitetssäkrade mentorcoacher

15 övningsklienttimmar
Mellan utbildningstillfällena genomförs fem samtal med tre övningsklienter (totalt 15 övningsklienttimmar). Dessa ska vara genomförda före diplomering

Kurslitteratur och material
CoachCompanions eget kursmaterial. Du får allt material digitalt så att du kan skräddarsy det för dina klienter.

Rabatter på vidareutbildningar
Rabatt på CoachCompanions vidareutbildningar för diplomerade coacher

Medlemskap i CoachCompanions ALUMNI
CoachCompanions ALUMNI nätverk för diplomerade och certifierade coacher

Plats

  • Stockholm
  • Malmö
  • Göteborg

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Löpande starter

Malmö

Utbildningsstart
Löpande starter

Göteborg

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Diplomerad Hälsocoach. Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för CoachCompanion

Om CoachCompanion

Nu kan du möta oss på COACHCOMPANION – ONLINE direkt från ditt hem. Vi erbjuder nu också stora delar av vårt utbildnings sortiment som aktivitetsbaserad distansutbildning i realtid. Aktivt träning som ger livslångt kunnande. 

Varför utbilda dig till coach hos oss?

Du får allt du behöver för att kunna coacha andra. Du får träna på de kärnkompetenser som krävs för att coacha professionellt, du får ett ramverk i form av etiska riktlinjer för coacher, du får många kraftfulla coachverktyg som du kan använda direkt efter utbildningsdagen. Du får dessutom ett nätverk med andra coacher och möjlighet att själv bli coachad. 

Vill du bli coach? Kontakta oss så berättar vi mer.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök