Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Hälso- och Livsstilsterapeut™ med funktionsmedicinsk inriktning

Holistic Health Academy
Beteende- & Socialvetenskap
Hälsa & Friskvård
Hälso- och Livsstilsterapeut™ med funktionsmedicinsk inriktning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
ca 6 månader
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
På förfrågan
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbildningen till Hälso- och Livsstilsterapeut ger dig bättre hälsa, kunskap samt verktyg för att kunna hjälpa andra till en hållbar skönhet och hälsa ur ett holistiskt synsätt.

Utbildningen har tagits fram för att det är få som arbetar med hälsa ur ett helhetsperspektiv, och ur ett holistiskt och funktionsmedicinskt synsätt och på individnivå. Hela kroppen hör ihop och det är viktigt att se dess process och funktioner från detta perspektiv och att vi alla är olika och behöver olika saker för att må bra. 

Vad innebär utbildningen Hälso- och Livsstilsterapeut 
Johanna Bjurström som är grundare av Holistic Health Academy har arbetat med skönhet och hälsa i över 20 år och har tagit fram en beprövad metod som du får ta del av. Du kommer få insikter om hur du kan skapa ett friskare liv och hur du blir expert på din egen kropp. Du kommer också få lära dig att vägleda och coacha andra människor och se vad just de behöver för att uppnå en hållbar hälsa och livsstil. Du arbetar med din egna hälsa under hela utbildningen, då du både blir coachad i grupp och en till en möten med din privata coach. Du lär dig arbeta med kunder online, på distans, var dina kunder än befinner sig och var du som terapeut än befinner dig. Det här ger dig möjlighet att arbeta platsoberoende, var och när du vill.

Support och stöd har du hela tiden, även efter avslutad utbildning. Utbildningen baseras både på beprövad erfarenhet och forskning. Under utbildningen är du försäkrad som elev via Skandinaviska Förbundet för Komplementärmedicin, (SFKM).

Efter utbildningen
Efter avslutad utbildning kommer du kunna coacha andra människor till en bättre hälsa och till en hållbarhet med ett helhetstänk. Du kan arbeta som egen eller på en arbetsplats med hälsofrågor. Yrket är ett framtidsyrke och det behövs fler som arbetar med hälsa.

Omfattning
Den här utbildningen sker helt online, på distans, i vår kursportal, med möten online varje vecka och stöttning i facebookgrupp. Du startar när du vill, går utbildningen i din takt och tar examen när du är redo.

Tryck på knappen Läs mer och ansök för att höra och se skolans grundare berätta mer om utbildningen! Där bokar du upptäckarsamtal så får du svar på alla dina frågor och tillsammans ser vi om den här utbildningen är rätt för dig.

Ekonomi
Du får prisuppgifter vid upptäckarsamtalet

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Löpande starter
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Holistic Health Academy

Om Holistic Health Academy

Utbildar dig inom holistisk hälsa & skönhet.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök