Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Diplomerad Återhämtningsterapeut - Distansutbildning

Soulful Living
Beteende- & Socialvetenskap
Diplomerad Återhämtningsterapeut - Distansutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
1,5 år
Pris
29 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du hjälpa människor att återhämta sig efter en utmattning med hjälp av mindfulness, stresshantering, meditation, andlig och personlig utveckling?

Utmattningsdepression har blivit en av våra stora folksjukdomar och det är många som behöver hjälp med sin återhämtning. 
I denna utbildning får du verktyg för att hjälpa människor med återhämtning inom flera olika områden samtidigt som du får möjlighet att arbeta med dig själv och tillämpa metoderna på ditt eget liv. 

Utbildningen knyter samman mindfulness och stresshantering med flera olika meditationstekniker. Den innehåller traditionell personlig utveckling och teori samt mer djupgående andliga läror som hjälper oss att finna ett inre lugn och nya perspektiv på tillvaron. Utbildningen ger dig en bred helhet och en lång rad verktyg som både kan vara till hjälp i ditt arbete och för den egna utvecklingen.

Studieupplägg
Om du går hela utbildningen i en följd är du färdig Diplomerad Återhämtningsterapeut efter 80 veckor (ca 1,5 år). Den direkta tid du lägger ner är ca 2-3 timmar/ vecka det första halvåret och därefter ca 5 timmar/ vecka. Det du lär dig får du sedan träna på att tillämpa i din vanliga vardag. Du får tillgång till en förinspelad videolektion i veckan och dessa följer vi sedan upp med en videokonferens live via Zoom varannan vecka där du får möjlighet att ställa frågor. Videolektionerna är mellan 20 och 60 minuter långa.

Utbildningen är inte bara en investering i ett nytt yrke, det är en investering i dig själv och din egen inre utveckling.  

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-03-03

Distans

Utbildningsstart
2021-05-05

Distans

Utbildningsstart
2021-08-25

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Soulful Living

Om Soulful Living

På Soulful Living är vi specialiserade på återhämtning efter utmattning och stressrelaterad ohälsa. Vi utbildar Återhämtningsterapeuter på distans och erbjuder ett Återhämtningsprogram online för dig som är utmattad.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök