Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplomerad Stresscoach

Schill Coaching AB
Beteende- & Socialvetenskap
Hälsa & Friskvård
Diplomerad Stresscoach beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
9 månader
Pris
16 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbildningen syftar till att ge kursdeltagaren grundläggande kunskaper och kompetens om stress och psykisk ohälsa. Tonvikten läggs dock sedan på hur man kan arbeta stressförebyggande genom Mental Träning, Mindfulness och Coaching. Utbildningen ger deltagaren förståelse för och tillgång till konkreta verktyg.

Efter utbildningen
Godkänd utbildning gör deltagaren till Diplomerad Stresscoach.

Målgrupp
Du som vill arbeta med att förhindra, förebygga och lindra negativ stress. Antingen i rollen som extern konsult eller som en intern resursperson. Kostnaderna för psykisk ohälsa stiger dramatiskt i samhället och många organisationer är intresserade av att få hjälp med detta.

Upplägg
Teoretiska studier kombineras med praktisk tillämpningsträning. Detta innebär att litteraturstudier sammanfattas och reflekteras över i inlämningsuppgifter som skickas in till kurshandledaren. Dessutom ska en egen process i Mental Träning och Mindfulness genomföras och dokumenteras. Slutligen ska minst två klientarbeten á minst 5h vardera genomföras och utvärderas.

Beräknad utbildningstid
9-12 månader

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Schill Coaching AB

Om Schill Coaching AB

Schill Coaching AB har erbjudit utbildningar och individuella utvecklingsprogram sedan 2004. Kontor och kurslokal finns på Storgatan 3 i centrala Göteborg.

Schill Coaching AB erbjuder öppna utbildningar, skräddarsydda program, grupp- och teamcoaching samt individuell coaching.

Varmt välkommen!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök