Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Bli diplomerad coach

CoachCompanion
Beteende- & Socialvetenskap
Bli diplomerad coach beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 vecka
Pris (exkl. moms)
29 000 kr
CSN
Nej

Kort om utbildningen

Under utbildningen får du allt du behöver för att kunna coacha andra. Du får du får träna på de kärnkompetenser som krävs för att coacha professionellt, du får ett ramverk i form av etiska riktlinjer för coacher, du får många kraftfulla coachverktyg som du kan använda direkt efter utbildningsdagen.

Du får dessutom ett nätverk med andra coacher och möjlighet att själv bli coachad. Du blir diplomerad coach och samtidigt vågar vi lova egen personlig utveckling. 

Om utbildningen
De åtta utbildningsdagarna är fördelade på två dagar i månad eller om du väljer att gå vår intensivutbildning så är den fördelad på 5 dagar i juni samt 3 dagar i augusti. Utbildningen avslutas med en separat diplomeringsdag. Du får en egen mentorcoach där fem samtal ingår. Under utbildningsperioden genomför du även fem coachsamtal med tre övningsklienter (totalt 15 samtal).

Mål
Målet är att bli diplomerad coach. Efter diplomeringen kan du arbeta som professionell coach eller integrera coaching i en annan roll som t ex chef, pedagog, inom HR eller annan roll där relationer och kommunikation är viktigt. Diplomet möjliggör även senare internationell certifiering hos ICF (International Coaching Federation).

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs.

Investering
29 000 SEK exklusive moms.
Delbetalning är möjlig. Kontakta CoachCompanion för mer information.

Innehåll i utbildningspaketet

Åtta utbildningsdagar
Tid 09:00 -17:00 i Stockholm och Malmö samt 10:00-18:00 i Göteborg (max fyra timmars frånvaro godkänns för diplomering, längre frånvaro tas igen i annan grupp)

Diplomeringsdag
En separat diplomeringsdag för att få godkänt och få sitt diplom

Fem individuella mentorcoachtimmar
För att vara så väl förberedd som möjligt inför diplomeringen ingår fem timmar med en av våra erfarna och kvalitetssäkrade mentorcoacher

15 övningsklienttimmar
Mellan utbildningstillfällena genomförs fem samtal med tre övningsklienter (totalt 15 övningsklienttimmar). Alla samtal ska vara genomförda innan diplomeringsdagen (coaching lärs in genom träning)

Kurslitteratur 
CoachCompanions eget kursmaterial

Parcoaching
Parcoaching med annan kursdeltagare (frivilligt men rekommenderas)

Rabatter på vidareutbildningar
Rabatt till CoachCompanions vidareutbildningsdagar

Medlemskap i CoachCompanions ALUMN
CoachCompanions ALUMNI – nätverk för diplomerade och certifierade coacher

Plats

  • Stockholm
  • Malmö
  • Göteborg
  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Löpande starter

Malmö

Utbildningsstart
Löpande starter

Göteborg

Utbildningsstart
Löpande starter

Distans

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Bli diplomerad coach. Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för CoachCompanion

Om CoachCompanion

Nu kan du möta oss på COACHCOMPANION – ONLINE direkt från ditt hem. Vi erbjuder nu också stora delar av vårt utbildnings sortiment som aktivitetsbaserad distansutbildning i realtid. Aktivt träning som ger livslångt kunnande. 

Varför utbilda dig till coach hos oss?

Du får allt du behöver för att kunna coacha andra. Du får träna på de kärnkompetenser som krävs för att coacha professionellt, du får ett ramverk i form av etiska riktlinjer för coacher, du får många kraftfulla coachverktyg som du kan använda direkt efter utbildningsdagen. Du får dessutom ett nätverk med andra coacher och möjlighet att själv bli coachad. 

Vill du bli coach? Kontakta oss så berättar vi mer.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök