Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Bli diplomerad Samtalsterapeut SER-terapeut

Akademin för SER terapi
Beteende- & Socialvetenskap
Bli diplomerad Samtalsterapeut SER-terapeut beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
2,5 år
Pris
60 000 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

En upplevelsebaserad utbildning där vi övar på vår terapeutroll och även bearbetar och förstår oss själva. Föreläsningar i psykologi varvas med egen förståelse och upplevelser. Psykodynamisk, Humanistisk och Existentiell inriktning, ett integrativt perspektiv. I SER-terapins verktyg ingår Regressionsterapi, Samtalsterapi, Samtal, Kroppspsykoterapi (Energi Flow Breathing med mindfulness ), Bildterapi, Dröm och Symbolterapi.

Målet med terapin och utbildningen: Att se sitt liv i ett sammanhang där livsskeenden blir en del av ens växande till att hitta ”hem” i sig själv och i sina relationer. Vi utgår från att människan är kropp, känsla, behov, intellekt och själ i relation med andra där allt påverkar vartannat.

Utbildningen har inga krav på förkunskaper, förutom att man har ett genuint intresse för människor och en vilja att utvecklas själv som människa. . Vi har även andra utbildningar till terapeut inom terapi, samtal, samtalsterapi, parterapi, relationsterapi, regressionsterapi, bildterapi, symbol och dröm terapi där du blir diplomerad Samtalsterapeut och Par o relationsterapeut.

Upplägg
Utbildningen är upplagd så man kan arbeta full tid förutom de 18-20 dagarna man ska vara på plats i Ramlösa/Helsingborg.

Kurslängd: 2,5 år

Plats

  • Delvis distans (Helsingborg)

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Akademin för SER terapi

Om Akademin för SER terapi

Utbildningar som förändrar.

På Akademin för SER terapi har vi i 15 år utbildat SER-terapeuter. SER står för Samtalsterapi, EFB-metoden och Regressionsterapi.

Vår vision är att hålla hög kvalitet samtidigt som vi har humana priser. Detta möjliggörs genom att vi har små grupper som ger trygghet, gemenskap och tid för diskussion. Dessutom är lärarna mycket kunniga då de har varit eller är verksamma inom branschen och kan kombinera teori med praktiska övningar på ett effektivt sätt.

Känner du att du vill göra förändring i ditt liv eller hjälpa andra att hitta rätt i livet? Då har du kommit rätt!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök