Blocket Utbildning är en del av

Bli internationellt certifierad coach

CoachCompanion
Beteende- & Socialvetenskap
Bli internationellt certifierad coach beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 vecka
Pris
36 250 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Malmö
Löpande starter
Kort om utbildningen

Certifieringsprogrammet
Utbildningen är steg två efter diplomutbildningen och har som huvudtema SelfMastery. Det här är utbildningen för dig som inser vikten av kvalitet och professionalism. Om du vill satsa seriöst på din nya coachkarriär, eller personliga utveckling, är det här det rätta för dig.

Om utbildningen
Utbildningen är åtta dagar fördelat på en dag per månad (med uppehåll för juli). Varje utbildningsdag har sitt specifika tema där kärnkompetenserna tränas för ökad förståelse, kunnande och fördjupning. Fokus ligger på den egna utvecklingen och det inre ledarskapet samtidigt som du får nya coachverktyg som kan användas direkt med klienter, kunder eller medarbetare. Du får en egen mentorcoach där fem samtal ingår. Parallellt med utbildningen coachar du klienter i din egen takt.

Mål
Målet är att bli internationellt certifierad coach. ICF (International Coaching Federation)är en oberoende branschorganisation som kvalitetssäkrar coacher på nivåerna ACC, PCC och MCC. Vi är ett av få företag i Sverige som är ackrediterade av ICF att hålla utbildning som motsvarar utbildningskravet på ACC och PCC-nivå. Vi ger dig support hela resan fram till ansökan om certifiering hos ICF. Ditt mål att bli certifierad är vårt mål!

Förkunskap
Diplomerad Coach

Investering
29 000 SEK exklusive moms (36 250 SEK inklusive moms).
Delbetalning är möjlig. Kontakta CoachCompanion för mer information.

Innehåll i utbildningspaketet

Åtta utbildningsdagar
Tid 09:00-17:00 i Stockholm och Malmö (max fyra timmars frånvaro godkänns för diplomering, längre frånvaro tas igen i annan grupp)

Fem individuella mentorcoachtimmar
För att vara så väl förberedd som möjligt inför certifieringen ingår fem timmar med en av våra erfarna och kvalitetssäkrade mentorcoacher

Klienter
Du väljer själv din takt. Om ditt mål är internationell certifiering via ICF (International Coaching Federation) så krävs 100 klienttimmar på ACC nivå (Associate Certified Coach) och 500 klienttimmar på PCC nivå (Professional Certified Coach)

Kurslitteratur
CoachCompanions eget kursmaterial

Parcoaching
Parcoaching med annan kursdeltagare

Certifiering
Den muntliga certifieringen genomförs på CoachCompanion. Vid godkännande och minst 100 klienttimmar är det möjligt att ansöka om internationell certifiering hos ICF

Certifieringsmiddag
Hela programmet avslutas med en certiferingsmiddag där CoachCompanion är värd

Logga för CoachCompanion
Om CoachCompanion

Nu kan du möta oss på COACHCOMPANION – ONLINE direkt från ditt hem. Vi erbjuder nu också stora delar av vårt utbildnings sortiment som aktivitetsbaserad distansutbildning i realtid. Aktivt träning som ger livslångt kunnande. 

Varför utbilda dig till coach hos oss?

Du får allt du behöver för att kunna coacha andra. Du får träna på de kärnkompetenser som krävs för att coacha professionellt, du får ett ramverk i form av etiska riktlinjer för coacher, du får många kraftfulla coachverktyg som du kan använda direkt efter utbildningsdagen. Du får dessutom ett nätverk med andra coacher och möjlighet att själv bli coachad. 

Vill du bli coach? Kontakta oss så berättar vi mer.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök