Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Certifierad hälsocoach med e-hälsa

e-Universitetet
Beteende- & Socialvetenskap
Certifierad hälsocoach med e-hälsa beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
6 månader
Pris
5 495 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du hjälpa andra och dig själv till bättre hälsa och ett sundare liv? Nu kan du läsa till certifierad hälsocoach via nätet och bland annat stötta klienter med (väl) höga prestationskrav på fritid och arbete.

Under 24 veckor får du filmer, e-bok, övningar, praktiska exempel och massor med motivation och inspiration. Utbildningen går helt via nätet och du bestämmer själv när och hur mycket du ska studera. Detta gäller såväl för uppgifter som du löser på egen hand som när du arbetar tillsammans med din grupp.

Gruppen, ja. Du samarbetar med tre fyra andra deltagare som du har möten med via Skype. Ni arbetar och utvecklas tillsammans samtidigt som ni har mycket roligt. Två handledningar ingår också. Idén är att det ska fungera att genomföra utbildningen samtidigt som du arbetar heltid men du får räkna med att lägga ett par tre timmar i veckan på studierna.

När du senare arbetar med egna klienter, också via Skype, följer du samma metodik som under utbildningen. Detta varesig du möter dina klienter via nätet eller i ett fysiskt samtalsrum, t ex på gymmet.

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för e-Universitetet

Om e-Universitetet

e-Universitetet erbjuder terapeutiska distansutbildningar som ger nya möjligheter på nätet!

Att arbeta via nätet håller på att bli den nya formen för terapi. Ett vanligt samlingsnamn är e-hälsa. På e-Universitetet har vi tre utbildningar: Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa, Certifierad hälsocoach med e-hälsa och Vardagspsykologi 2.0. Alla de tre hjälper dig att kombinera terapeutiska färdigheter med modern teknologi.

I utbildningarna Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa och Certifierad hälsocoach med e-hälsa utgår vi ifrån att praktiskt tillämpa kunskaperna så fort som möjligt för att enklare lära sig. Vår utarbetade modell som vi följer kallas e-Hälsa™ och den går ut på att du först får öva på det du lärt dig tillsammans med andra deltagare i din grupp. Därefter tar du in en provklient och senare, efter certifiering, vanliga klienter som söker hjälp. 

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök