Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Certifierad KBT & ACT / Självkänsla Coach

Livscoachakademin Tavira AB
Beteende- & Socialvetenskap
Certifierad KBT & ACT / Självkänsla Coach beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 vecka
Pris
4 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Livscoach Akademin/Kjell Haglund erbjuder dig en unik utbildning i KBT samt ACT Coaching. Vår Coaching modell bygger på en effektiv och funktionell metod för att stärka individens förmåga att ta ett eget ansvar för sitt liv och se alla möjligheter i detta. I utbildningen varvas teori, experimentella övningar och praktisk coaching för maximal utveckling av dina färdigheter.

En professionell KBT & ACT coach arbetar med individuella samtal med ett coachande förhållningssätt. Det betyder att individens mål och intressen står i centrum samt att individen själv har alla svar på sina utmaningar inom sig. KBT & ACT Coachen tillhandahåller verktyg och stödjer individen i att dels hitta sina svar, dels våga ta de nödvändiga stegen mot önskad förändring.

Målet med utbildningen är att du som Diplomerad KBT & ACT Coach ska minst kunna använda dig av de av ICF definierade 11 coach kärnkompetenserna som behövs för att coacha professionellt, men den här utbildningen innehåller många fler ingredienser.

Kostnad:
4.500kr detta inkluderar kost & Logi samt studie- och arbetsmaterial.

Omfattning:
7 heldagar på internat

Utbildningen ges i Varberg, Västerås och Borås med olika startdatum. Se hemsidan för mer information.

Plats

  • Varberg

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Livscoachakademin Tavira AB

Om Livscoachakademin Tavira AB

Livscoach Akademin/Kjell Haglund erbjuder unika utbildningar. 

Den senaste forskningen ligger till grund för utbildningarna. Den kognitiva metodiken har erkänt goda och väl dokumenterade effekter, därför har vi valt att fokusera främst på den metodiken. Detta har vi gjort för att du ska kunna arbeta seriöst och nå önskade resultat tillsammans med de som du coachar.

Teori, övningar och praktisk coaching varvas i utbildningarna för att möjliggöra maximal utveckling av dina färdigheter, samtidigt som du får förståelse för de utmaningar som dina framtida klienterna möter och står inför i sitt liv. 

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök