Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa

e-Universitetet
Beteende- & Socialvetenskap
Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
1 år
Pris
9 995 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

e-Utbildningen Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa bygger på kognitiv metod, KBT, och är för dig som vill växa som människa och samtidigt hjälpa andra med deras problematik via nätet. Det kan också vara så att du går utbildningen för att bli bättre på det du gör idag och till exempel bli tryggare i samspelet med kollegor.

Under tio månader får du en grund för vidare förkovran men också möjlighet att inleda ett lönsamt och givande komplement till det du gör idag. Observera att utbildningen går helt via nätet och att du själv bestämmer när och hur mycket du vill studera. Du får ändå räkna med att lägga ett par tre timmar i veckan på studierna – på egen hand och tillsammans med din grupp. Idén är att det ska fungera att genomföra utbildningen samtidigt som du arbetar heltid.

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för e-Universitetet

Om e-Universitetet

e-Universitetet erbjuder terapeutiska distansutbildningar som ger nya möjligheter på nätet!

Att arbeta via nätet håller på att bli den nya formen för terapi. Ett vanligt samlingsnamn är e-hälsa. På e-Universitetet har vi tre utbildningar: Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa, Certifierad hälsocoach med e-hälsa och Vardagspsykologi 2.0. Alla de tre hjälper dig att kombinera terapeutiska färdigheter med modern teknologi.

I utbildningarna Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa och Certifierad hälsocoach med e-hälsa utgår vi ifrån att praktiskt tillämpa kunskaperna så fort som möjligt för att enklare lära sig. Vår utarbetade modell som vi följer kallas e-Hälsa™ och den går ut på att du först får öva på det du lärt dig tillsammans med andra deltagare i din grupp. Därefter tar du in en provklient och senare, efter certifiering, vanliga klienter som söker hjälp. 

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök