Blocket Utbildning är en del av

Diplomerad Återhämtningsterapeut - Distansutbildning

Soulful Living
Beteende- & Socialvetenskap
Diplomerad Återhämtningsterapeut - Distansutbildning beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
1,5 år
Pris
29 500 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
2021-03-03
Kort om utbildningen

Mindfulness, stresshantering, meditation och personlig utveckling
Vill du hjälpa människor att återhämta sig efter en utmattning med hjälp av mindfulness, stresshantering, meditation och personlig utveckling?

Utmattningsdepression har blivit en av våra stora folksjukdomar. En stor del utav de som fått diagnosen får inte den hjälp de skulle behöva för att läka och bli en del av samhället igen.

I denna utbildning får du verktyg för att hjälpa människor att läka samtidigt som du hjälper dem att finna en ny väg i livet.

Utbildningen knyter samman mindfulness och stresshantering med flera olika meditationstekniker. Den innehåller traditionell personlig utveckling och teori från andliga profiler som tex Dalai Lama, Eckhart Tolle, Wayne Dyer och James Twyman. Utbildningen ger dig en bred helhet och en lång rad verktyg som både kan vara till hjälp i ditt arbete och för den egna utvecklingen.

Om du går hela utbildningen i en följd är du färdig Diplomerad Återhämtningsterapeut efter 80 veckor (ca 1,5 år). Den direkta tid du lägger ner är ca 2-3 timmar/ vecka det första halvåret och därefter ca 5 timmar/ vecka. Du får tillgång till en videolektion i veckan och dessa följer vi upp med telefonkonferens varannan vecka under de första tre modulerna, därefter var 4:e vecka. Videolektionerna är mellan 20 och 60 minuter långa.

Logga för Soulful Living
Om Soulful Living

På Soulful Living är vi specialiserade på återhämtning efter utmattning och stressrelaterad ohälsa. Vi utbildar Återhämtningsterapeuter på distans och erbjuder ett Återhämtningsprogram online för dig som är utmattad.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök