Diplomerad Återhämtningsterapeut - Distansutbildning

Soulful Living
Beteende- & Socialvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
25000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
26 februari 2020
Kort om utbildningen

Mindfulness, stresshantering, meditation och personlig utveckling
Vill du hjälpa människor att återhämta sig efter en utmattning med hjälp av mindfulness, stresshantering, meditation och personlig utveckling?

Utmattningsdepression har blivit en av våra stora folksjukdomar. En stor del utav de som fått diagnosen får inte den hjälp de skulle behöva för att läka och bli en del av samhället igen.

I denna utbildning får du verktyg för att hjälpa människor att läka samtidigt som du hjälper dem att finna en ny väg i livet.

Utbildningen knyter samman mindfulness och stresshantering med flera olika meditationstekniker. Den innehåller traditionell personlig utveckling och teori från andliga profiler som tex Dalai Lama, Eckhart Tolle, Wayne Dyer och James Twyman. Utbildningen ger dig en bred helhet och en lång rad verktyg som både kan vara till hjälp i ditt arbete och för den egna utvecklingen.

Om du går hela utbildningen i en följd är du färdig Diplomerad Återhämtningsterapeut efter 80 veckor (ca 1,5 år). Den direkta tid du lägger ner är ca 2-3 timmar/ vecka det första halvåret och därefter ca 5 timmar/ vecka. Du får tillgång till en videolektion i veckan och dessa följer vi upp med telefonkonferens varannan vecka under de första tre modulerna, därefter var 4:e vecka. Videolektionerna är mellan 20 och 60 minuter långa.

OBS! Faktisk studielängd: 1,5 år.

Läs mer och ansök
Om Soulful Living
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler