Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplomerad Mental Coach

Schill Coaching AB
Beteende- & Socialvetenskap
Hälsa & Friskvård
Diplomerad Mental Coach beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
9 månader
Pris
16 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbildningen syftar till att ge kursdeltagaren kunskap och kompetens inom Mental Träning, Mindfulness och Coaching. Vikt läggs också vid den praktiska kompetensen att kombinera dessa områden i arbete med klienter.

Efter utbildningen
Efter genomgången godkänd utbildning blir deltagaren Diplomerad Mental Coach.

Målgrupp
Du som vill arbeta med att stödja andra att må och prestera ännu bättre genom Mental Träning, Mindfulness och Coaching. Det kan vara idrottare, ledare, chefer eller medarbetare. Allt fler blir medvetna om hur viktigt de mentala processerna är och är beredda att ta hjälp för att nå sina mål och drömmar.

Upplägg 
Teoretiska studier kombineras med praktisk tillämpningsträning. Detta innebär att litteraturstudier sammanfattas och reflekteras över i inlämningsuppgifter som skickas in till kurshandledaren. Dessutom ska en egen process i mental träning genomföras och dokumenteras. Slutligen ska minst två klientarbeten á minst 5h vardera genomföras och utvärderas av klienter.

Beräknad utbildningstid
9-12 månader

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Schill Coaching AB

Om Schill Coaching AB

Schill Coaching AB har erbjudit utbildningar och individuella utvecklingsprogram sedan 2004. Kontor och kurslokal finns på Storgatan 3 i centrala Göteborg.

Schill Coaching AB erbjuder öppna utbildningar, skräddarsydda program, grupp- och teamcoaching samt individuell coaching.

Varmt välkommen!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök