Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplomerad Samtalscoach

HumaNova
Beteende- & Socialvetenskap
Organisation & Ledning
Diplomerad Samtalscoach beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
1 år
Pris
60 800 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

HumaNovas yrkesutbildning till Diplomerad Samtalscoach vänder sig till dig som vill inspirera människor att hitta sin egen vilja att genomföra önskade förändringar.

Utbildningen till Samtalscoach börjar med Bli den du är, en 1- årig grundutbildning i psykosyntes. Under andra året lär du dig att använda det coachande samtalet som ett verktyg och ett förhållningssätt till dina medmänniskor. Dina kunskaper fördjupas så att du självständigt kan genomföra coachande samtal med en person eller en grupp.

Det coachande samtalet är ett kraftfullt verktyg för dig som är chef eller har en ledarroll utan formellt chefsansvar. Du vill i din yrkesroll inspirera andra att utvecklas så att de i sin tur kan bidra till sin egen och organisationens utveckling.

Efter utbildningen kan du arbeta med coachande samtal i utvecklande, utbildande, relationella och/eller personalledande sammanhang.

ICF-ackrediterad
HumaNova har under år 2020 ansökt om och fått sin 2åriga Samtalscoachutbildning ICF-ackrediterad. Det betyder att du som gått coachutbildningen och är diplomerad av HumaNova har möjlighet att bli internationellt ICF-certifierad coach.

Hur kan jag vidareutveckla mig?
Efter att du har genomgått utbildningen och uppfyllt dess kriterier kan du söka vidare till våra yrkesutbildningar Organisationskonsult, Par- och relationscoach eller Samtalsterapeut.

Plats

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Lund

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Höst 2021

Göteborg

Utbildningsstart
Höst 2021

Lund

Utbildningsstart
Höst 2021

Stockholm

Utbildningsstart
Vår 2022

Göteborg

Utbildningsstart
Vår 2022

Lund

Utbildningsstart
Vår 2022

Stockholm

Utbildningsstart
Höst 2022

Göteborg

Utbildningsstart
Höst 2022

Lund

Utbildningsstart
Höst 2022

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för HumaNova

Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Förutom våra utbildningar erbjuder vi även några gratis guider där den som är nyfiken kan få mer information om våra utbildningar mm, ni hittar våra guider här.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök