Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Feedback-kurs

Restart Company
Beteende- & Socialvetenskap
Media & Kommunikation
Feedback-kurs beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris
3 750 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

FEEDBACK SOM UTVECKLAR OCH BEKRÄFTAR
Konsten att ge, beställa och ta emot sorterad feedback

Vi tydliggör vad vi faktiskt har sett och hört av den som vi ska ge feedback till, istället för att ta utgångspunkt i tolkningar, i en specifik metod eller modell. Tränar på att utgå ifrån syftet med det som utfördes och att rikta feedbacken till om syftet uppnåddes eller inte. Vad som bidrog eller förslag till justering.

Det finns många feedbackmetoder och modeller som innehåller tyck och tänk, uppfattningar om att man ska tåla höra sanningen, idéer om att det ska vara positivt och negativ feedback. Allt för många har dåliga upplevelser och erfarenheter av att ge och ta emot feedback, det vill vi ändra på.

När feedback är en fungerande och uppskattad aktivitet så är vår erfarenhet att det sker positiv utveckling både i individen och i organisationen.

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Restart Company

Om Restart Company

RESTART COMPANY
VI HJÄLPER MÄNNISKOR ATT MÅ & FUNGERA BRA.

För dig, relationer, grupper och organisationer.
Vi tillgängliggör, tydliggör och framför allt praktiserar det som är viktigt för att må och fungera bra genom kurs, föreläsning, utbildning, events och coachning.

Det är människan vi har framför oss som är vår utgångspunkt. Inga genvägar, inga metoder eller modeller. Flexibelt och precist så utgår från dig och det du eller ni behöver.

På riktigt.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök