Blocket Utbildning är en del av

Fortbildningsdagar för certifierade coacher

CoachCompanion
Beteende- & Socialvetenskap
Fortbildningsdagar för certifierade coacher beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
3 dagar
Pris
11 875 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Malmö
Löpande starter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Är du certifierad coach och vill ta din coaching mot oanade höjder?

Eller har du gått vårt certifieringsprogram och av någon anledning inte certifierat dig ännu? Det här kan bli startskottet.
Som coacher är vi ju själva vårt viktigaste instrument och proffs tränar mer än andra. ICF har förtydligat vissa kompetenser som är helt nödvändiga att använda i all coaching. Definitionen på coaching är enligt ICF ett partnerskap mellan coach och klient. Det ska också synas tydligt i ett coachsamtal. Vi har fått nya klargöranden från ICF hur vi skapar detta i vår coaching och fortbildningsdagarna bygger på det med varsitt eget tema.

Kostnad
Alumni: 7500 kr exklusive moms för alla tre dagar eller om du hellre vill boka en dag i taget så är det 3 000 kr exklusive moms per dag.

Ej Alumni: 9500 kr exklusive moms för alla tre dagar eller om du hellre vill boka en dag i taget så är det 4 000 kr exklusive moms per dag.

Logga för CoachCompanion
Om CoachCompanion

Nu kan du möta oss på COACHCOMPANION – ONLINE direkt från ditt hem. Vi erbjuder nu också stora delar av vårt utbildnings sortiment som aktivitetsbaserad distansutbildning i realtid. Aktivt träning som ger livslångt kunnande. 

Varför utbilda dig till coach hos oss?

Du får allt du behöver för att kunna coacha andra. Du får träna på de kärnkompetenser som krävs för att coacha professionellt, du får ett ramverk i form av etiska riktlinjer för coacher, du får många kraftfulla coachverktyg som du kan använda direkt efter utbildningsdagen. Du får dessutom ett nätverk med andra coacher och möjlighet att själv bli coachad. 

Vill du bli coach? Kontakta oss så berättar vi mer.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök