Katalyserande Coachning® (steg 1)

Gothia Akademi
Beteende- & Socialvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
43750 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Göteborg
18 mars 2020
Kort om utbildningen

Gothia Akademis coachutbildning har ett snittbetyg över 4,9 (av 5) och det finns 100-tals namngivna referenser från chefer, ledare, professionella coacher, HR-personal och många andra yrkesgrupper. Varför är så många beredda att resa så långt för att gå sin utbildning just på Gothia Akademi?  

Förklaringarna är flera. 

Gothia Akademis utbildningar i coaching och coachande ledarskap får ovanligt höga betyg från deltagarna (snittet ligger över 4,9 från de senaste 200 deltagarna). 

Utbildningen är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförening för coachutbildare och professionella coacher - International Coach Federation (ICF). T.o.m. mars 2019 var en av Gothia Akademis utbildare ordförande i ICF:s globala styrelse och den yttersta representanten för över 30.000 professionella coacher. Gothia Akademis Director of Training sitter dessutom i den lilla internationella grupp som bedömer alla ansökningar om coachcertifiering på den allra högsta nivån (ICF Master Certified Coach).

Gothia Akademi har den enda Svenska utbildning i coaching som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering på den högsta nivån (ICF Master Certified Coach (MCC)).

Investering: 35 000 (ex moms). 

Läs mer och ansök
Om Gothia Akademi
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler