Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Katalyserande Coachning® (steg 1)

Gothia Akademi
Beteende- & Socialvetenskap
Katalyserande Coachning® (steg 1) beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris (exkl. moms)
37 000 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Gothia Akademis coachutbildning har ett snittbetyg över 4,9 (av 5) och det finns 100-tals namngivna referenser från chefer, ledare, professionella coacher, HR-personal och många andra yrkesgrupper. Varför är så många beredda att resa så långt för att gå sin utbildning just på Gothia Akademi?  

Förklaringarna är flera. 

Gothia Akademis utbildningar i coaching och coachande ledarskap får ovanligt höga betyg från deltagarna (snittet ligger över 4,9 från de senaste 200 deltagarna). 

Utbildningen är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförening för coachutbildare och professionella coacher - International Coach Federation (ICF). T.o.m. mars 2019 var en av Gothia Akademis utbildare ordförande i ICF:s globala styrelse och den yttersta representanten för över 30.000 professionella coacher. Gothia Akademis Director of Training sitter dessutom i den lilla internationella grupp som bedömer alla ansökningar om coachcertifiering på den allra högsta nivån (ICF Master Certified Coach).

Gothia Akademi har den enda Svenska utbildning i coaching som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering på den högsta nivån (ICF Master Certified Coach (MCC)).

Plats

  • Göteborg

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Gothia Akademi

Om Gothia Akademi

Gothia Akademi har utbildat chefer och ledare sedan millenniet var en liten parvel. Vi är mycket stolta över att entreprenörer, direktörer, militära befälhavare, mellanchefer, blivande chefer, informella ledare och många andra som är intresserade av ledarskap är beredda att resa långväga för att gå GA:s ledarskapsutbildning i Göteborg.

Oavsett vilken erfarenhet du har av olika utbildningar så vill vi att du ska kunna komma till Gothia Akademi och uppleva att det vi levererar är riktigt, riktigt bra. Sedan starten 2002 har deltagarbetygen stadigt höjts och snittet ligger mellan 4,7 och 5,0 på en femgradig skala – vilket vi naturligtvis är stolta över. Samtidigt utvärderar och justerar vi ständigt våra utbildningar för att bli ännu bättre.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök