Ledarskapsutbildning - Katalyserande Ledarskap®

Gothia Akademi
Beteende- & Socialvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
43750 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Göteborg
18 mars 2020
Kort om utbildningen

Ledarskapsutbildning - Gothia Akademi erbjuder en hyllad ledarskapsutbildning med utbildare och kurskamrater som du kommer att stortrivas med. Vi har utbildat ledare sedan början av millenniet. Här på utbildning.se hittar du över 200 referenser från tidigare kursdeltagare. Snittbetyget på denna ledarskapsutbildning är en bra bit över 4,8 på en 5-gradig skala.

Din ledarskapsutbildning på Gothia Akademi är inriktad på coachande ledarskap, vi kallat det "Katalyserande Ledarskap" och "Katalyserande Coachning".

Utbildningen är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförbund för professionella coacher och coachutbildare - International Coach Federation (ICF). "Katalyserande Coachning" är inte bara en förstklassig ledarskapsutbildning med inriktning på coachande ledarskap, den ger dig också tillgång till Gothia Akademis steg 2 och steg 3 (Diplomerad förändringsledare). Tillsammans blir dessa steg en av världens mest gedigna utbildningar inom området och den enda ICF-ackrediterade utbildning i Sverige som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering som coach på den allra högsta nivån (ICF Master Certified Coach - MCC). 

Investering: 35 000 kr (ex moms).

Läs mer och ansök
Om Gothia Akademi
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler