Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Ledarskapsutbildning - Katalyserande Ledarskap®

Gothia Akademi
Beteende- & Socialvetenskap
Ledarskapsutbildning - Katalyserande Ledarskap® beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
2 månader
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
43 750 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Ledarskapsutbildning - Gothia Akademi erbjuder en hyllad ledarskapsutbildning med utbildare och kurskamrater som du kommer att stortrivas med. Vi har utbildat ledare sedan början av millenniet. Här på utbildning.se hittar du över 200 referenser från tidigare kursdeltagare. Snittbetyget på denna ledarskapsutbildning är en bra bit över 4,8 på en 5-gradig skala.

Din ledarskapsutbildning på Gothia Akademi är inriktad på coachande ledarskap, vi kallat det "Katalyserande Ledarskap" och "Katalyserande Coachning".

Utbildningen är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförbund för professionella coacher och coachutbildare - International Coach Federation (ICF). "Katalyserande Coachning" är inte bara en förstklassig ledarskapsutbildning med inriktning på coachande ledarskap, den ger dig också tillgång till Gothia Akademis steg 2 och steg 3 (Diplomerad förändringsledare). Tillsammans blir dessa steg en av världens mest gedigna utbildningar inom området och den enda ICF-ackrediterade utbildning i Sverige som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering som coach på den allra högsta nivån (ICF Master Certified Coach - MCC). 

Investering: 35 000 kr (ex moms).

Plats

  • Göteborg

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Gothia Akademi

Om Gothia Akademi

Gothia Akademi har utbildat chefer och ledare sedan millenniet var en liten parvel. Vi är mycket stolta över att entreprenörer, direktörer, militära befälhavare, mellanchefer, blivande chefer, informella ledare och många andra som är intresserade av ledarskap är beredda att resa långväga för att gå GA:s ledarskapsutbildning i Göteborg.

Oavsett vilken erfarenhet du har av olika utbildningar så vill vi att du ska kunna komma till Gothia Akademi och uppleva att det vi levererar är riktigt, riktigt bra. Sedan starten 2002 har deltagarbetygen stadigt höjts och snittet ligger mellan 4,7 och 5,0 på en femgradig skala – vilket vi naturligtvis är stolta över. Samtidigt utvärderar och justerar vi ständigt våra utbildningar för att bli ännu bättre.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök