Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Metakommunikation

Metanoova Utbildning
Beteende- & Socialvetenskap
Metakommunikation beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
1 år
Pris
54 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vår utbildning i metakommunikation vänder sig till dig som eftersträvar en ökad medvetenhet och djupare förståelse i kommunikationen med dig själv och andra. Kompetensen hjälper dig att skapa förutsättningar för hållbara förändringsarbeten oavsett område och sammanhang.

Utveckla dig själv och andra med Metakommunikation. Framgångsrik förändring och utveckling handlar om att bli medveten om hur du själv och andra kommunicerar, både medvetet och omedvetet. Vi kopplar det till systemisk hjärnforskning för att skapa hållbar utveckling och förändring både i arbete och privatliv.

MetaNoovas utbildning består av fem moduler på 3,5 dagar under ett år. Mellan modulerna ingår tre individuella coachningar á 1,5 timme. 

Kompetensen har stor effekt på bl.a:

  • Ledarskap och coaching 
  • Stresshantering
  • Förhandling och konflikthantering
  • Effektiva möten
  • Personlig utveckling


Pris: 54 000 kr, inkl moms för privatpersoner, exkl moms för företag.

Låter det intressant?
Besök vår webbsajt för anmälan och mer information!

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Metanoova Utbildning

Om Metanoova Utbildning

Vår vision är att bidra till förändring och utveckling

Genom kompetensutveckling i kommunikation och förändring vill vi inspirera och stimulera individer, grupper och organisationer att uppnå motivation, lust och tillgång till egna resurser.

Genom våra utbildningar får människor kompetens i enkla kraftfulla redskap så att de kan genomföra och uppnå önskade förändringar i såväl arbetslivet som livet i övrigt.

Vi har lång och bred erfarenhet av att jobba med människor där förändringsprocesser och utveckling av egna resurser och potentialer står i centrum.

Vi jobbar med kompetensutveckling genom utbildning, vägledning, coaching, rehabilitering, friskvård och hälsa både i privat och offentlig sektor.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök