Blocket Utbildning är en del av

Motiverande samtal (MI)

HumaNova
Beteende- & Socialvetenskap
Motiverande samtal (MI) beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
3 dagar
Pris
6 300 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Lund
Löpande starter
Göteborg
Löpande starter
Kort om utbildningen

Motiverande samtal (MI) är en grundutbildning som vänder sig till dig som vill lära dig använda samtalsmetoden för rådgivning och behandling med syfte att underlätta förändring.

Motiverande samtal (MI) är en samtalsmetod och ett förhållningssätt som används i många yrkesroller och sammanhang för att motivera till nya beteenden och förändring. Metoden lämpar sig också väl för information och för att få individer att känna sig delaktiga i samtalet.

Samtalsmetoden MI är en förkortning av Motivational Interviewing som utvecklades av psykologerna William F. Miller och Stephen Rollnick under 1980 och 90-talen. I sitt arbete såg de hur delaktighet och engagemang ökar motivationen. I början fokuserade de sin forskning på behandling av beroende-problematik och i längden även på förändringsprocesser.

Startdatum
Startar varje vår och höst. Antagningen sker löpande. Se hemsidan för mer information

Pris
Privat 6300 SEK inkl. moms
Företag 6300 SEK exkl. moms

Logga för HumaNova
Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök