Blocket Utbildning är en del av

Motiverande samtal (MI) - Distans

HumaNova
Beteende- & Socialvetenskap
Motiverande samtal (MI) - Distans beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
3 dagar
Pris
4 900 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Studera på distans var och när du vill med vår webbutbildning i Motiverande samtal (MI). Allt du behöver är en uppkoppling till internet samt en dator, surfplatta eller smart mobil.

Webbutbildningen motsvarar vår MI grundutbildning på 3-dagar. Den är framtagen av erfarna MI-instruktörer som även leder kurser med elever på plats i klassrummet. Webbutbildningen består av ljudklipp, texter och övningar. Det finns arbetsmallar till övningarna som du kan ladda ner och spara för att använda i ditt arbete med Motiverande samtal.

Motivation är nyckeln till förändring
För att förstå grunden till Motiverande samtal behöver vi först acceptera att människor har olika förutsättningar att nå förändring samt att vägen framåt kan se olika ut. MI handlar om att inspirera och motivera klienten att själv söka förändring. På så sätt startar en process där klienten är i fokus. Påtvingad eller utifrån initierad förändring ger sällan ett hållbart och långsiktigt resultat. Istället är det individens vilja till förändring som skapar hållbar förändring.

Startdatum
Startar varje vår och höst. Antagningen sker löpande. Se hemsidan för mer information

Pris
Privat 4900 SEK inkl moms
Företag 4900 SEK exkl moms

Logga för HumaNova
Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök