Blocket Utbildning är en del av

Nyfiken på dig själv - En dag i personlig utveckling

HumaNova
Beteende- & Socialvetenskap
Nyfiken på dig själv - En dag i personlig utveckling beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
1 dag
Pris
850 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Göteborg
Löpande starter
Stockholm
Löpande starter
Lund
Löpande starter
Kort om utbildningen

Skaver det någonstans? Känns det som att det borde finnas något mer i livet? Kommer du inte vidare i din yrkesroll eller har du fastnat i gamla mönster privat? Då kan du ha kommit till en punkt då det är dags att vända blicken inåt.

Den här dagen passar dig som vill ta ett steg framåt i din personliga utveckling. Kanske vill du ha en energikick i din professionella roll på din arbetsplats eller för egen del privat. Kanske sneglar du på en längre utbildning men vill börja med en dag för att känna efter om psykosyntesen är rätt metod för dig. Oavsett var du befinner dig kommer du tillsammans med andra i samma situation vägledas genom upplevelsebaserat lärande till nya insikter om dig själv.

En dag med fokus på bara dig
Nyfiken på dig själv är en inspirerande dag när du får utforska dina egna upplevelser och bli medveten om tankar du tänker, känslor du har och hur din kropp signalerar. Helt enkelt en viktig dag med fokus på bara dig.

Ett syfte med dagen är att du ska få uppleva dig själv tydligare och bli mer självmedveten. Ett annat är tydliggöra psykosyntesens och dess förhållningssätt, teorier och övningar.

Dagen börjar med att vi utforskar oss själva ur flera perspektiv. Vi bekantar oss med olika begrepp inom psykosyntes, som till exempel delpersonligheter, viljan och medveten närvaro/mindfulness.

Startdatum
Startar varje vår och höst. Antagningen sker löpande. Se hemsidan för mer information

Pris
Privat 850 SEK inkl. moms
Företag 850 SEK exkl. moms

Logga för HumaNova
Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök