Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Vardagspsykologi 2.0

e-Universitetet
Beteende- & Socialvetenskap
Vardagspsykologi 2.0 beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
10 veckor
Pris
995 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Sluta oro dig – börja leva! Vardagspsykologi 2.0 handlar om personlig utveckling och hjälper dig att växa som människa. Under 10 veckor får du stöd, engagemang och motivation för att trivas så som du är. Du kan också hämta kraft för att bli starkare i vardagen.

Du får hjälp att lära känna dig själv och se ditt samspel med andra. Du får stöd för konflikthantering och jobbiga situationer. Du tar helt enkelt kommandot över ditt liv.

Dessutom ingår det en spännande slutövning som belönas med ett diplom när du skickat in ditt svar till oss.

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för e-Universitetet

Om e-Universitetet

e-Universitetet erbjuder terapeutiska distansutbildningar som ger nya möjligheter på nätet!

Att arbeta via nätet håller på att bli den nya formen för terapi. Ett vanligt samlingsnamn är e-hälsa. På e-Universitetet har vi tre utbildningar: Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa, Certifierad hälsocoach med e-hälsa och Vardagspsykologi 2.0. Alla de tre hjälper dig att kombinera terapeutiska färdigheter med modern teknologi.

I utbildningarna Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa och Certifierad hälsocoach med e-hälsa utgår vi ifrån att praktiskt tillämpa kunskaperna så fort som möjligt för att enklare lära sig. Vår utarbetade modell som vi följer kallas e-Hälsa™ och den går ut på att du först får öva på det du lärt dig tillsammans med andra deltagare i din grupp. Därefter tar du in en provklient och senare, efter certifiering, vanliga klienter som söker hjälp. 

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök