Yrkesutbildning - certifierad hundtränare och coach

Forshaga Akademin
Beteende- & Socialvetenskap
Miljö & Djurvård
Utbildning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
24000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Forshaga
1 januari 2021
Kort om utbildningen

Välkommen till Klarafors och ForshagaAkademins hundtränar- och coachutbildning.
Under ett år utvecklas du som hundtränare och blir framgångsrik i din roll att coacha andra ekipage mot deras mål i vardags- och träningssituationer. Utbildningen innehåller en fördjupningsdel där du själv väljer inriktning, exempelvis freestyle- och HtM-instruktör, rallylydnadsinstruktör eller problemutredare.

Utbildningen innehåller fem ämnesområden (hundträning, hundkunskap, psykologi & sociologi, pedagogik & ledarskap samt entreprenörskap) och är uppdelad på tio block med tillhörande teoretiska och praktiska delprov.

Denna hundtränarutbildning passar dig som vill jobba inom hundbranschen, men också dig som vill utvecklas inom hundträning för eget bruk, i vardagen eller mot tävling. Du tränar din egen hund och jobbar med mental träning och prestationspsykologi hos dig själv, för att sen lära dig att coacha andra inom samma områden. För dig som vill arbeta inom hundbranschen får du möjlighet att utveckla ett varumärke som står för kvalitet och omtanke.

Undervisningen är anpassad för att göra det möjligt att kombinera med annat arbete, då de fysiska träffarna sker en helg i månaden i Forshaga. Övrig studietid förlägger du på valfri plats med stöd från kursledare och övriga kurskamrater på distans.

Pris
19200 kr ex. moms

Läs mer om och anmäl dig till utbildningen på ForshagaAkademins webbplats. Sista anmälningsdag är 31 oktober 2020.

Läs mer och ansök
Om Forshaga Akademin
Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar