Blocket Utbildning är en del av

Hundinstruktör - Distans

Karisma Utbildning
Beteende- & Socialvetenskap
Miljö & Djurvård
Hundinstruktör - Distans beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
Egen takt
Pris (exkl. moms)
26 000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Med fokus på hundpsykologi och människans viktiga roll i samspel med familjehunden
(Vi tillhandahåller även utbildningen på plats i Stockholm).

En exklusiv hundinstruktörsutbildning med inriktning modern vardagsträning för familjehundar
Undervisningen är i hög grad individuell och personlig. Vi tror på eget engagemang och ansvar och utgår från devisen:   
                                  “Learning should be a pleasure, not a pressure”.

Utbildningen baseras på en erfarenhetsbank som du förmodligen inte hittar någon annanstans! Studieplan och kursinnehåll bygger bl. a på Mickie Gustafsons mångåriga, praktiska erfarenhet av hundproblem och hundägarutbildning (med 40 år i hundbranschen är Karisma Sveriges äldsta utbildningsföretag för hundägare). Undervisningen utgår bland annat från Karismas filosofi och ideologi, avpassad till familjehunden och den ”vanliga” hundägaren. Genom personlig och professionell handledning får du ta del av en gedigen erfarenhetsbank som bygger på möten med tusentals hundar och hundägare. En av Mickie Gustafsons böcker ingår i kurspriset.

Utbildningslängd
Utbildningen beräknas ta ca 6 – 12 månader (kortare eller längre tid bland annat beroende på studietakt och om du läser på plats eller på distans). 

Logga för Karisma Utbildning
Om Karisma Utbildning

Att välja en Karismautbildning
Karismas utbildningar är till stor del ett resultat av de erfarenheter och den kompetens som byggts upp under mer än 40 aktiva år i branschen och baseras i stor utsträckning på just Karismas utbildningskoncept vad gäller psykologi, problemhantering, kommunikation, stresshantering, inlärning etc. Att välja en karismautbildning innebär att du, förutom de kunskaper som krävs inom ditt yrkesområde, även får ta del av ett annorlunda, och möjligen avvikande förhållningssätt. Eller också är det kanske precis vad du själv alltid har tyckt och tänkt.

Relation före prestation!
I en tid då allt ska gå fort, vara effektivt och närmast perfekt drabbas även våra relationer. På Karisma har vi också ambitioner men prioriterar samtidigt det enkla och det roliga – utan för mycket krav och prestation. 

Låt hjärtat vara kompassen och kunskapen kartan
Många människor vill väl och vill göra nytta. Flertalet har dessutom en naturlig fallenhet, de vet ”instinktivt” vad de ska säga eller göra i olika situationer. Men trots den allra bästa vilja i världen är det aldrig fel att ha lite kunskap i ryggen. Kunskap ger säkerhet och trygghet. På Karisma erbjuder vi olika slags utbildningar för den som vill utveckla sina färdigheter och som vill göra skillnad.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök