Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Bli diplomerad regressionsterapeut

Akademin för SER terapi
Beteende- & Socialvetenskap
Bli diplomerad regressionsterapeut beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Pris
32 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

En upplevelsebaserad utbildning där vi övar på vår terapeutroll och även bearbetar och förstår oss själva. Föreläsningar i psykologi varvas med egen förståelse och upplevelser. Psykodynamisk inriktning med inslag av alternativterapi.

Terapin och utbildningen handlar både om att se och förstå våra beteenden, känslor och tankar men mest av allt ett genomlevande och bearbetande av den känslomäs­siga smärtan.

Utbildningen har inga krav på förkunskaper, förutom att man har ett genuint intresse för människor och vilja att utvecklas själv som människa. Man träffas 20 dagar under ett år på plats i Helsingborg uppdelat på 10x2 dagar eller 5x4 dagar. Litteratur läses hemma som komplement för att förstå det ni upplever på träffarna. Vi har även andra utbildningar till terapeut inom terapi, samtal, samtalsterapi, parterapi, relationsterapi, bildterapi, symbol och dröm terapi där du blir diplomerad Samtalsterapeut och Par o relationsterapeut.

Plats

  • Delvis distans (Helsingborg)

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Akademin för SER terapi

Om Akademin för SER terapi

Utbildningar som förändrar.

På Akademin för SER terapi har vi i 15 år utbildat SER-terapeuter. SER står för Samtalsterapi, EFB-metoden och Regressionsterapi.

Vår vision är att hålla hög kvalitet samtidigt som vi har humana priser. Detta möjliggörs genom att vi har små grupper som ger trygghet, gemenskap och tid för diskussion. Dessutom är lärarna mycket kunniga då de har varit eller är verksamma inom branschen och kan kombinera teori med praktiska övningar på ett effektivt sätt.

Känner du att du vill göra förändring i ditt liv eller hjälpa andra att hitta rätt i livet? Då har du kommit rätt!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök