Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

EBR Diplomerad Distributionselektriker

STF
Bygg & Anläggning
EBR Diplomerad Distributionselektriker beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
20 dagar
Pris (exkl. moms)
88 785 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vi erbjuder ett väl sammansatt utbildningspaket som ger dig förutsättningar för att utvecklas framgångsrikt som distributionselektriker. Det innefattar en välanpassad introduktion, erfarenhetsöverföring och kompetensutveckling i EBR:s arbetsmetoder och konstruktioner. Utbildningen sker i samarbete med Energiföretagen, som också håller i några av kurserna.

Paketet består av 7 separata kurser, som tillsammans ger dig en stabil grund att stå på. Samtliga lärare är specialister inom sitt område och har en lång erfarenhet från branschen. Det ser vi som viktiga egenskaper för att de ska kunna föra sin yrkeskunskap och branschkännedom vidare.

Du börjar med EBR Grundkurs och kan sedan välja att gå kurserna i den ordning som passar dig. Kurserna är bland annat förlagda till Bjurforsskolan och Åsbro kursgård. På så sätt får du en unik möjlighet till att kombinera teori med praktiska övningar ute i fält.

Anmäl dig till hela paketet eller till enskilda kurser. Vid anmälan till hela paketet erhåller du 10 % rabatt.

Kursmål
Att ge dig som nyanställd distributionselektriker grundkunskaper som gör att du, tillsammans med praktiskt arbete, utvecklas i ditt arbete.

Vem riktar sig kursen EBR Diplomerad Distributionselektriker till?
Nyanställda distributionselektriker eller de som vill uppdatera sina kunskaper.

Plats

  • Avesta

Kommande utbildningsstarter

Avesta

Utbildningsstart
2021-08-16

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för STF

Om STF

I nära samarbete med näringslivet utvecklar och erbjuder STF Ingenjörsutbildning kurser och utbildningar för yrkesverksamma inom teknikdrivna företag. Vi erbjuder alltifrån grundkurser till certifierings- och diplomutbildningar. Huvudfokus är elsäkerhetskurser för medarbetare inom elproduktion och eldistribution. Med regelbundna kurser säkerställs både arbetsmiljö och regelefterlevnad.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök