Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Komvuxutbildningar inom Elektriker

0 utbildningar hittades
Välj filter
Studietakt
Sen ansökan
Plats

Komvuxutbildningar inom Elektriker

0 utbildningar hittades

Din sökning gav inga träffar

Rensa din sökning

Elektrikerutbildningar

Som nyexaminerad elektriker har du goda chanser till jobb. Elektriker och elinstallatörer behövs överallt och hela tiden. Det gör att din arbetsdag aldrig blir den andra lik. Som elektriker utvecklas du till en problemlösare som ser möjligheter. Kort sagt förenklar du människors vardag och arbetsplatser med smarta lösningar, snabbare arbetsmoment och inte minst trivsamt ljus.

Praktiskt jobb för den händige

Tycker du om att vara på benen om dagarna istället för att sitta still på ett kontor? Då är elektrikeryrket som gjort för dig. Det är framför allt det praktiska arbetet du ställs inför med allt vad det kan innebära.

  • Service och underhåll av elcentraler och system
  • Felsökningar och reparationer i elektriska maskiner med mera
  • Elsäkerhet för tryggare användning av elektriska produkter
  • Installationer i renoveringsobjekt och nyproduktioner
  • Utveckling av olika processer inom industri och fabrik
  • Ljussättare inom film eller TV-produktion
  • Ledande montör som är den ansvarige mellan projektledaren och elektrikern vid uppdrag

Att ställas inför tekniska utmaningar är en elektrikers vardag men det är också ett sätt att hitta vägen till nya och innovativa lösningar för hem och företag. För att bli behörig elektriker måste du både läsa teori och göra praktik och dessutom bli godkänd av Elsäkerhetsverket. Elektrikeryrket är ett hantverksyrke, så om du är en händig person som gillar att förflytta dig under dagens lopp kan en elektrikerutbildning vara det givna vägvalet för dig.

Gå mot en ljusare framtid

Oavsett om du specialiserar dig på ett område eller vill arbeta som elektriker på ett varierat sätt, är det helt klart en ljus framtid som du går till mötes. Världens branscher och hushåll har alla behov av en elektriker då och då eller på regelbunden basis. En elektrikerutbildning är det säkra framtidsvalet. Låt en skola från Blocket Utbildning matcha din sökning!

Att tänka på! De flesta elektriker behöver B-körkort för att snabbt kunna ta sig från det ena jobbet till det andra och ta med sig viktig utrustning.

Till toppen