Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Hydraultekniker distans, 150 YH-poäng

ITH - Institutionen för tillämpad hydraulik
Bygg & Anläggning
Industri
Teknik & Ingenjör
Hydraultekniker distans, 150 YH-poäng beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
1,5 termin
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

En hydraultekniker arbetar med att utveckla, montera, sälja och underhålla maskiner både i fält och inom industrin. Omväxlande utmaningar för dig som pallar trycket.

Behovet av hydraultekniker är stort och 90 procent av våra elever får jobb direkt

Styr över din egen tid och studera kostnadsfritt hos oss på distans! Vi har nu öppnat ansökan till vår efterfrågade distansutbildning med fyra inriktningar. Utbildningen är på heltid och endast ett halvår. Du kan jobba samtidigt om du har god studieteknik eller erfarenhet av hydraulik.

Hur är det upplagt?
Alla läser ett gemensamt basblock och sedan har du möjlighet att läsa den inriktning som intresserar dig. Utbildningen har tre fysiska träffar i Örnsköldsvik och då ligger fokus på praktiska moment. Lektionerna är inspelade så att du kan ta del av föreläsningarna när du vill. Lärarna finns tillgängliga för stöd och hjälp. Tentamen görs på din hemort. Utbildningen ger dig teorin för certifiering. 

Utbildningens innehåll
Under det gemensamma basblocket får du både grundkunskap och fördjupning inom hydraulik samt lär dig om tillämpad matematik, montageteknik, säkerhet inom hydraulik med mera. Därefter får du välja en av fyra olika inriktningar som du vill fördjupa dig inom.

Utbildningen är en kostnadsfri yrkeshögskoleutbildning och CSN-berättigad!

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-08-23
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

Distans

Utbildningsstart
2022-02-14
Ansökan öppnar
Höst 2021

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för ITH - Institutionen för tillämpad hydraulik

Om ITH - Institutionen för tillämpad hydraulik

Vi är Nordens bredaste kompetenscentrum för hydraulik. ITH är en stiftelse som grundades 1987 med syftet att på alla nivåer öka kunskapen om hydrauliska system i alla dess tillämpningar, på alla nivåer och i nära samarbete med näringsliv och akademi.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök